Commoció a Onda (Castelló) per la primera mort en els correbous després de l'inici de la covid. La víctima és un home que ha rebut una cornada d'un bou al mig del carrer.

Un veí de la Vall d'Uixó mor en els correbous d'Onda

Els fets han passat aquest dissabte a la tarda quan, per causes que encara s'estan investigant, un home de 55 anys i veí de la Vall d'Uixó (Castelló) ha mort a la fira d'Onda, segons expliquen fonts de la Conselleria de Sanitat.

El bou li ha donat una cornada a l'engonal i ha perdut molta sang

L'home estava participant en els correbous quan, de cop i volta, l'animal li ha donat una cornada a la cama esquerra, molt a prop de l'engonal, amb tan mala sort que li ha tocat l'artèria femoral i ha començat a perdre molta sang.

Quan els serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets, immediatament, l'han traslladat a l'hospital de La Plana: l'home estava en parada cardiorespiratòria

També tenia un traumatisme cranioencefàlic i ha mort a l'hospital

Un cop al centre mèdic l'han intentat reanimar, però, malauradament, no han pogut fer res per salvar-li la vida. A més, l'home també presentava un traumatisme cranioencefàlic, segons avança el diari Levante EMV.

De moment, no ha transcendit la identitat de la víctima i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, que han tornat a posar en debat si cal celebrar aquesta tradició que tan indigna als animalistes i que, tal com s'ha pogut demostrar en aquest cas, no sempre es pot garantir que sigui 100% segura pels participants.

El torer Jesulín de Ubrique ven algunes de les seves propietats: diuen que està arruïnat

Aquest no ha estat l'únic fet noticiable dels darrers dies relacionades amb els bous i, de fet, també han sortit a la llum els possibles problemes econòmics del famós torer Jesulín de Ubrique, que ha venut moltes de les seves propietats.

Jesulín de Ubrique / Cordon Press

Jesulín de Ubrique és un famós torer espanyol que ha venut moltes de les seves propietats i molta gent pensa que ho ha fet per poder arribar a final de mes, uns fets que ell assegura que no són certs / Cordon Press

Ell assegura que no està arruïnat i que no té problemes per arribar a final de mes

Tot i que moltes persones diuen que ho ha fet per poder arribar a final de mes, ell diu que no està arruïnat i que tant la seva dona com els seus fills tenen el futur assegurat. Així doncs, segons el famós torer, la decisió de vendre algunes de les seves propietats respon al fet de treure-li rendibilitat econòmica, no a una situació de desesperació.