Accident laboral mortal a Rialp, al Pallars Sobirà. Un home, de 55 anys i veí de Sort, ha perdut la vida aquest dimarts mentre treballava en una empresa de fusta situada al carrer camí de Surp de Rialp, en ser colpejat per un tronc que ha caigut quan l'anaven a ficar en una màquina per processar fusta, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Els fets han tingut lloc aquest dimarts poc després del migdia, cap a les tres de la tarda. Concretament, la policia catalana ha rebut l'avís a les 15.36 hores.

En rebre l'alerta de l'incident laboral, s'han desplaçat fins a l'empresa de fusta de Rialp diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra y del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els facultatius sanitaris, no obstant això, no han pogut fer res per salvar-li la vida i ha acabat morint. La policia catalana, per la seva banda, ha obert una investigació per esclarir les causes de l'accident mortal alhora que ha posat els fets en coneixement del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tremp i del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat, d'acord amb els procediments habituals en casos d'accidents laborals amb víctimes mortals.

Treballador mort a Polinyà

A principis de febrer, un home va morir mentre treballava en les obres per asfaltar la carretera BV-1421, al seu pas pel terme municipal de Polinyà (Vallès Occidental). Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís que alertava que un empleat havia perdut la vida en ser atropellat per una màquina que estava millorant el paviment de l'esmentada via. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se diverses patrulles de la policia catalana, de la Policia Local de Polinyà i efectius del SEM. Com al cas anterior, va obrir-se una investigació i es van posar els fets en coneixement del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell i del Departament d'Empresa i Treball.