Un home ha mort aquest diumenge a la nit després de ser atropellat per dos cotxes de manera consecutiva a Ourense. El sinistre va tenir lloc deu minuts abans de la mitjanit, a la carretera del Puente Nuevo, al centre de la ciutat. Els serveis d'emergències de Galícia van rebre l'avís per part d'un motorista que va veure l'home estès enmig de la via, inconscient, i va aturar-se per ajudar-lo. En aquell moment va ser quan es va produir el primer atropellament, amb el conductor fugint immediatament de l'escena. En qüestió de minuts, un altre turisme també va passar per sobre de la víctima, però aquest sí que va aturar-se per ajudar. 

Ambulàncies del 061, dotacions de Bombers d'Ourense i patrulles de la Policia Nacional i de la Local es van desplaçar fins al punt del sinistre. Els sanitaris del Servicio de Urxencias no van poder fer res més que certificar la mort de l'home, d'uns 40 anys, com que no van poder revertir l'aturada cardiorespiratòria en la qual es trobava a conseqüència de l'atropellament. La policia ha obert una investigació al respecte i, segons el diari La Región, el conductor del cotxe escapolit ja estaria identificat

Acabava de protagonitzar una baralla

Es dona la casualitat que l'home atropellat s'havia vist involucrat en una baralla en un bar poc abans de la seva mort, en un local de l'avinguda das Caldas. La víctima hauria agredit una altra persona, després del qual hauria marxat sota els efectes de l'alcohol. De fet, quan va ser trobat pel motorista acabava de desmaiar-se mentre travessava el carrer, quedant estès enmig de la via d'on el conductor de la moto intentava treure'l quan el van atropellar. 

Gràcies a la descripció d'aquesta persona, els investigadors van poder saber el model i la matrícula del cotxe que va fugir, un turisme blanc. El motorista va poder apartar-se a temps, però ja no va poder fer res per ajudar l'home atropellat abans que arribés el segon cotxe i l'envestís també. La policia treballa amb la hipòtesi que el primer atropellament hagi pogut ser deliberat i que hagi de veure amb l'agressió prèvia al bar. 

A conseqüència d'aquest sinistre la carretera va romandre tancada fins poc abans de dos quarts de tres de la matinada, amb els efectius de la policia científica recopilant proves i fent una primera inspecció ocular del lloc dels fets.