L'home que ha assassinat la seva dona clavant-li 20 punyalades a Valladolid ho ha fet davant les seves filles, dues menors de 13  i 16 anys.

Un home assassina la seva dona a Valladolid

El detingut pel feminicidi, presumptament, havia clavat més de 20 punyalades a la seva dona, de 56 anys, davant les seves filles de 13 i 16 anys i hauria fet servir dos ganivets diferents.

Ha estat la seva filla qui a les 16.42 la que ha alertat a Emergències que la seva mare havia estat apunyalada, al carrer Montreal de Valladolid, segons explica El Día de Valladolid.

A més de les assistències sanitàries, fins al lloc del succés, a la urbanització Santa Ana, al sud de Valladolid, s'han desplaçat agents de la Policia Científica per a investigar els fets, segons han referit testimonis presencials, que han detallat que el lloc en el qual indaguen els policies és un habitatge unifamiliar.

Van trobar la víctima greument ferida

A la mateixa casa, a més de trobar la víctima greument ferida, que va ser traslladada en ambulància a l'hospital Clínic de la ciutat, els agents van trobar al suposat autor de l'agressió, un home de 58 anys, amb diversos talls produïts en intentar lesionar-se, ha manifestat la Policia Nacional.

Policía Nacional Científica / EFE

Un home assassina la seva dona a Valladolid / EFE

El suposat autor de l'apunyalament de la seva esposa va ser arrestat i traslladat a l'Hospital Pío del Río Hortega per a rebre assistència, mentre els agents continuen investigant els fets per a esclarir-los. El detingut es podria enfrontar a penes de presó per un presumpte delicte de violència de gènere.

No hi havia denúncies prèvies per violència de gènere

Finalment, la dona ha perdut la vida després que hagués estat conduïda al centre sanitari. El detingut no tenia antecedents ni denúncies prèvies per violència de gènere. Els agents han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.