Una dona ha mort aquest diumenge a Vitòria després de precipitar-se al buit des d'un quart pis. Tots els indicis apunten que es tracta d'un accident domèstic.

Accident domèstic mortal a Vitòria

Segons ha informat el Departament basc de Seguretat a Europa Press, l'esdeveniment s'ha produït a les 9.40 hores a l'Avinguda Gazteiz de la capital alabesa quan una dona, d'al voltant de 50 anys, ha caigut a la via pública des d'un quart pis i ha mort al lloc.

Ertzaina / Europa Press

Ertzaina / Europa Press

Tots els indicis apunten que es tractaria d'un accident domèstic ja que s'han trobat al costat de la finestra estris de neteja i no existeixen indicis de criminalitat. L'Ertzaina ha obert una investigació per aclarir el succés.

Busquen un home per violar una noia en un botellón de la UAB

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual a una noia de 18 anys al macrobotellon al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La jove ha acudit a urgències a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i ha informat que havia estat víctima d'una agressió sexual per part d'un desconegut a la macrofesta il·legal, on hi havia unes 8.000 persones.

Agents de Mossos / Mossos d'Esquadra

Agents de Mossos / Mossos d'Esquadra

Seguint els protocols, el Parc Taulí ha alertat els Mossos, que han obert una investigació per localitzar el presumpte agressor.

A més, segons diversos testimonis i residents del campus universitari, alguns dels assistents al macrobotellon haurien aprofitat el caos i el desenfrenament per robar a diversos pisos de la Vila Universitària (alcohol, ordinadors, mòbils) o fer destrosses al mobiliari urbà.