Una dona de 50 anys ha mort aquest diumenge al matí després de caure d'un 5è pis mentre netejava els vidres del seu habitatge a Fuenlabrada, segons informa Emergències 112 Comunitat de Madrid.

Accident fatal en Fuenlabrada

L'accident ha tingut lloc cap a les 9.08 hores al carrer Albacete número 5. Al lloc s'ha desplaçat una UVI mòbil de Summa 112, que se l'ha trobat inconscient en parada cardiorespiratòria. L'han intentat reanimar durant al voltant d'una hora però han acabat per confirmar la seva mort.

Un psicòleg del Summa 112 ha hagut d'atendre al marit per una crisi d'ansietat després del succeït. La investigació la duran a terme des de Policia Nacional.

Troben el cadàver d'un home en una funda de bivac al Pirineu

La Guàrdia Civil d'Osca ha intervingut aquest dissabte en set operacions de rescat en el Pirineu d'Osca, una d'elles la que ha evacuat el cos sense vida d'un home que es trobava dins d'una funda de bivac tipus mòmia al Pic Occidental dels Infiernos, a Panticosa.

Càmping botiga|tenda / Pxfuel

Càmping tenda/ Pxfuel

Segons informen des de la Guàrdia Civil, s'ha rebut avís cap a les 9.30 hores de l'existència d'una tenda de campanya al Pic Occidental dels Infiernos amb un cos al seu interior.

L'helicòpter que ha anat al lloc, juntament amb l'EREIM de Panticosa, ha deixat els especialistes en l'ivó de Terrabay a causa dels núvols existents i després d'una travessia de 50 minuts pel pic, aquests han trobat el bivac al terra, amb el cadàver d'un home a l'interior, sense aparents signes de violència.

El cos de l'home, un holandès de 46 anys, ha estat traslladat a l'Hospital de Jaca, on se li efectuarà l'autòpsia que determinarà les causes de la mort.