Una parella es baralla al barri de Churriana, a Màlaga. Acaben ferits a ganivetades davant de les seves filles de 10 anys i tres mesos. Els dos han estat detinguts.

Una discussió de parella davant de les filles

Tot va començar les quatre de la matinada, quan un home va acudir a la Policia Local amb una ferida a l'abdomen, demanant ajuda i dient als agents: "La meva dona m'ha intentat matar amb un ganivet de cuina", detalla el mitjà Sur.

Els policies el van traslladar d'urgència al centre de salut, on el van estabilitzar per traslladar-lo a l'Hospital Clínic en una ambulància.

Pel camí, la víctima, un home de 40 anys i nacionalitat espanyola, els va explicar que l'agressió s'havia produït al domicili familiar, on vivien juntament amb la seva filla de tres mesos i una altra nena de deu anys fruit d'una parella anterior de la dona.

Robatoris i punyalades a la seva casa a Màlaga

Segons el seu relat, la seva parella "s'havia tornat boja" i l'havia apunyalat.

Després d'ingressar-lo a l'hospital, els agents van anar a revisar el cotxe en el qual l'home havia anat a la comissaria. Tenia el parabrisa davanter trencat i al seu interior hi havia una cartera amb gairebé 2.000 euros i la documentació d'una dona.

Ganivet cuina / Unsplash

Un home es presenta en comissaria perquè la seva dona l'havia apunyalat amb un ganivet de cuina / Unsplash

Seguint l'adreça d'aquesta documentació, van arribar a la casa en la qual s'havien produït els fets, on van trobar la dona dins d'un altre vehicle sortint de l'habitatge juntament amb el bebè de tres mesos. Tenia les mans tallades amb greus ferides, per la qual cosa la van traslladar també d'urgència a un hospital.

Les filles de 10 anys i tres mesos, testimonis de l'agressió

La segona víctima els va assegurar que l'altra nena, de deu anys, estava sola dins de la casa, a la qual van accedir per comprovar que estava bé. Allà van trobar a més un ganivet ensangonat.

Llavors la dona va explicar la seva versió dels fets: la seva parella li havia agredit donant-li diverses empentes, de les quals ella es va defensar a mossegades, detalla el mitjà citat.

També va confirmar que l'home li havia robat diners, els seus documents i els de les seves filles.

Després de ser detinguda durant l'hospitalització, com el seu marit, les nenes van quedar a càrrec de la família materna.

L'home va haver de ser operat a causa de la punyalada a l'abdomen i es troba estable.