La dona de 79 anys que ahir va ser apunyalada pel seu fill, un home de 44 anys, en un pis del carrer de Jovellanos de Reus, ha mort aquesta matinada. L’home es va entregar al servei d’Urgències de l’Institut Psiquiàtric Pere Mata amb les mans plenes de sang i va explicar que havia apunyalat la seva mare. 

Els Mossos van trobar la dona a casa, amb diverses ferides d’arma blanca. Tot i que estava conscient, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) la va poder estabilitzar i traslladar a l’hospital, però les ferides s’han convertit en irreversibles i ha acabat morint aquesta matinada a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. La dona, segons ha pogut saber ElCaso.cat, tenia entre 15 i 20 ganivetades, el forense no ha pogut concloure, a hores d’ara, el nombre exacte de ganivetades.

Pendent de ser entregat al jutge

L’home ha passat la nit a la comissaria dels Mossos de Reus, a l’espera de ser entregat al jutjat de guàrdia. La investigació l’ha assumit l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) del Camp de Tarragona, que podrien portar el cas com un possible cas d’homicidi, per l’acarnissament de l’home contra la seva mare. Ahir, a última hora de la tarda, agents de la Unitat d’Investigació de Reus van precintar el pis on vivia la dona, la víctima, amb el seu fill, el seu botxí.

L’home pateix un trastorn psiquiàtric, asseguren fonts coneixedores del cas. La setmana passada va ser donat d’alta de l'Institut Pere Mata.