Una dona de 44 anys va morir aquest divendres a la tarda en un tràgic accident laboral al Centre de Tractament de Residus (CTR) del Vallès Occidental, al terme municipal de Vacarisses. Així ho ha comunicat aquest dissabte l'ajuntament d'aquesta localitat, traslladant el seu condol als familiars de la víctima i al seu entorn més proper. De la mateixa manera ho ha fet l'Ajuntament de Terrassa, municipi on vivia la víctima. Des del consistori egarenc han convocat un minut de silenci dilluns a les 12.00 hores davant l'edifici de l'Ajuntament al Raval de Montserrat com a mostra pública de condol.

Aixafada per una premsa

Tot i que els dos consistoris no han donat detalls sobre com es va produir l'accident laboral mortal en aquest equipament, de titularitat pública i depenent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, els familiars de la víctima han denunciat al Diari de Terrassa, que va morir aixafada per una premsa que no complia amb les mesures de seguretat quan estava netejant-la. Els sanitaris del SEM que es van desplaçar fins al lloc dels fets en rebre l'avís del sinistre, ja no van poder fer res per salvar la vida de la dona, que havia patit ferides incompatibles amb la vida. Des del Consorci de Residus del Vallès Occidental, empresa encarregada del CTR, han lamentat la mort de la treballadora i han enviat el seu condol a la família i amistats, així com al personal de la instal·lació.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació d'aquest accident laboral mortal i, com dicta el procediment establert en aquests casos, s'ha posat el sinistre en coneixement del Departament d'Empresa i Treball. Amb aquesta víctima mortal, ja són 55 les persones que han mort aquest 2023 a Catalunya en un accident laboral mentre estaven treballant.