Investigació dels Mossos d’Esquadra en marxa per aclarir la mort d’una dona que ha aparegut a la segona planta del número 44 del carrer del Remei de Dalt, a Manresa, a la comarca del Bages. Al voltant de tres quarts de cinc de la matinada, els Bombers han rebut l’avís d’un incendi en aquest punt de la ciutat, una zona amb cases baixes, al centre de la capital del Bages. Quan han arribat han treballat per extingir-lo, però ja estava molt avançat. Fins a dotze dotacions s’han hagut de desplegar per poder apagar les flames. S’han pogut rescatar cinc persones del bloc.

Imatge de l'incendi de Manresa, on ha mort una dona
230419 Manresa2

Una dona, morta

A l’interior del segon pis hi havia molta càrrega de foc, fet que ha complicat l’extinció de l’incendi, i un cop ha baixat la càrrega, els Bombers han fet recerca de possibles víctimes a l’interior i han localitzat el cos sense vida d’una persona al segon pis, amb un gos i un gat també finats. Es creu que la persona trobada morta és una dona, la inquilina que vivia en aquest pis. Es tracta d’una casa de tres plantes on viuen dues famílies. Els Bombers, que ja han pogut controlar l’incendi, segueixen treballant per poder confirmar que a l’interior del pis no hi ha més ferits o víctimes mortals. 

Un cop extingit l’incendi, els Bombers han fet revisió i ventilació de l’edifici. El foc ha cremat completament el segon pis, parcialment el tercer pis i el primer pis ha quedat afectat per l’aigua. En l’incendi, vuit persones han sigut ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tot i que no han necessitat atenció mèdica. Els Mossos d’Esquadra, que hi han desplaçat tres patrulles, s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació de les causes de l’incendi.