Un home ha mort en caure per un penya-segat al cap de Peñas, a Astúries, el lloc on s’està buscant a Sandra Bermejo, una jove de 32 anys que porta desapareguda des del 8 de novembre. El tràgic incident va tenir lloc aquest dissabte al voltant de les sis de la tarda, quan el dispositiu de cerca de la noia s’estava començant a desmuntar amb l’arribada de la nit i els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Gozón acabaven de retirar el cordó policial que impedia l’accés als vianants.

Diverses persones van aprofitar el moment per accedir a la zona que havia estat restringida fins poc abans. Un home es va aproximar massa a la vora rocosa i va caure del penya-segat al mar, davant la incrèdula mirada de la resta de vianants i dels equips d’emergències que encara hi havia als voltants. Ràpidament, des dels Bombers van alertar a Salvament Marítim i es va activar un helicòpter Helimer per intentar trobar l’home. Van aconseguir veure’l flotant a l’aigua, però les males condicions del mar van impedir que poguessin rescatar el cadàver, que va acabar desapareixent a causa de les intenses marees.

El dispositiu de cerca ha continuat aquest diumenge a primera hora del matí. L’helicòpter de Salvament Marítim ha començat a rastrejar la zona on es va veure el cadàver de l’home per última vegada, tot i que encara no ha estat localitzat. De la mateixa manera, es continua buscant alguna pista per poder trobar la jove desapareguda, amb l’activació de la unitat canina i el servei de drons dels Bombers d’Astúries. També hi participen efectius de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, la Policia Local de Gozón, els serveis d’emergències i alguns familiars i coneguts de la noia.

Sandra Bermejo, una jove desapareguda des del passat 8 de novembre

La familiar de Sandra Bermejo va començar a preocupar-se quan va deixar de tenir notícies seves i van presentar una denúncia per desaparició. L’última vegada que se l’havia vist era el 8 de novembre. Els investigadors van anar al seu domicili, on no van trobar el seu telèfon mòbil ni la seva documentació personal. Posteriorment, es va poder localitzar el seu cotxe aparcat entorn del cap de Peñas, on s’ha instal·lat el dispositiu de cerca. De moment, no es descarta cap hipòtesi sobre la seva desaparició.