Accident agrícola a Vilabella (Alt Camp). Un home de 61 anys ha mort aquest dilluns en bolcar amb el tractor en un terreny del municipi. La víctima anava conduint el vehicle per la finca, la qual estava intentant creuar, quan de manera sobtada l'automòbil s'ha desestabilitzat, ha caigut i ha quedat atrapat. Les causes de l'incident es desconeixen en aquests moments i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i les conseqüències del decés. El sinistre s'ha produït aquest migdia, cap a dos quarts de dues, que és l'hora a la que la policia catalana ha rebut l'avís.

En tenir coneixement dels fets, s'han activat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, així com dotacions dels Bombers de la Generalitat i indicatius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els facultatius sanitaris, en arribar al lloc dels fets, no han pogut fer res per salvar la vida del sexagenari, qui a més havia quedat atrapat sota el tractor mentre treballava al terreny rural de Vilabella. La policia catalana ha posat els fets en coneixent del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Valls (Alt Camp) i del Departament d'Empresa i Treball.

Darrers accidents mortals amb tractors

Un veí de la Vall d'Aran de 58 anys va perdre la vida a finals de maig en un accident mortal a la carretera N-230, al terme municipal d'Areny de Noguera (Osca). L'incident va produir-se després que el vehicle que conduïa la víctima col·lidís frontalment amb el tractor. L'home va morir per l'impacte pràcticament a l'instant i els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. Fins al lloc dels fets van traslladar-se diverses patrulles del destacament de Trànsit de la Guàrdia Civil de Binéfar i Aínsa, l'Equip d'Atestats de Fraga, serveis sanitaris, Bombers de la Diputació d'Osca i manteniment de carreteres.