Tràgic tancament de setmana a La Rioja. Un bebè d'un any ha mort i cinc persones més han quedat ferides de gravetat aquest diumenge a la tarda després de xocar frontalment dos cotxes a la carretera N-232, a l'altura del terme municipal de Foncea. Segons han informat des de la Delegació del Govern espanyol, l'accident es va produir a causa d'una invasió en sentit contrari en un canvi de rasant. En un dels turismes hi viatjaven tres adults amb el nadó, i en l'altre els altres dos ferits. 

El servei SOS-112 va rebre l'avís del sinistre pocs minuts després de les quatre de la tarda. Fins al lloc de l'accident, al punt quilomètric 467 de l'esmentada via, es van activar dotacions terrestres dels Bombers del CEIS, patrulles de la Guàrdia Civil i ambulàncies de suport vital bàsic, tant del Servei de La Rioja de la Salut com de Castella i Lleó. 

No van poder salvar la vida del bebè 

Quan van arribar els serveis d'emergències, es van trobar els dos cotxes completament destrossats i tots els ocupants ferits de molta gravetat. En un dels turismes hi viatjava també una nena de només un any, que va patir ferides de molta consideració i que no va poder superar malgrat tots els esforços dels sanitaris per a estabilitzar-la i salvar-li la vida. Pel que fa a la resta de ferits, quatre d'ells van ser evacuats a l'Hospital San Pedro de Logronyo en un helicòpter Galeno, i la cinquena víctima va ser traslladada en ambulància fins a l'Hospital de Burgos

La Guàrdia Civil va tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa fins a les set de la tarda mentre el personal de manteniment de carreteres duia a terme les tasques de neteja de la via. Els agents han obert una investigació per determinar amb exactitud com ha pogut ocórrer aquest greu accident, tot i que els primers indicis apunten cap a la falta de visibilitat a l'hora de fer un avançament que va provocar que el conductor d'un dels cotxes no veiés a temps que per l'altre carril s'aproximava un vehicle.