L’actor Noureddine El Attab, conegut per sortir en sèries de televisió com 'La que se avecina' o 'El Príncipe', ha mort aquest dissabte als 39 anys en un tràgic accident al port de Castelló. Cap a les cinc de la matinada, l’intèrpret ha aparegut flotant a l’aigua, molt a prop del Club Nàutic, i ràpidament s’ha alertat els serveis d’emergència. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat efectius sanitaris i agents de la Guàrdia Civil.

Un cop ha pogut ser rescatat, ha estat traslladat a l’Hospital General de Castelló, on ha acabat morint a causa d’una hipotèrmia severa. Malgrat les maniobres de reanimació que se li han practicat, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida. Pel que sembla, l’actor hauria caigut al mar des del seu propi vaixell. La Guàrdia Civil ha obert una investigació sobre el cas i mira de determinar les possibles causes de la tràgica caiguda.

Conegut per sortir a ‘La que se avecina’ o ‘El Príncipe’

Noureddine El Attab va néixer al Marroc, però des dels 15 anys vivia a Castelló, on s’havia convertit en un dels actors més famosos de la localitat. Era conegut per haver participat en diverses obres de teatre per tot el món i per aparèixer en pel·lícules com 'Nada serà igual' o 'Wasimundo'. Però si per alguna cosa se’l coneixia era pels seus papers en algunes sèries de televisió d’èxit.

actor avecina
L'actor Noureddine El Attab durant la seva aparició a 'El Príncipe'. / Foto: Cedida

El Attab va saltar a la fama per la seva aparició a 'El Príncipe', on interpretava a Nasser, un islamista radical que estava casat amb Fátima, el personatge interpretat per Hiba Abouk. També era conegut pel seu pas per 'La que se avecina', on va interpretar a Farid, un aparcacotxes a qui Antonio Recio deixava sense feina després que ratllés el seu Mercedes. Més enllà d’aquests dos papers, també havia sortit a 'Cuéntame cómo pasó', 'El Pueblo' o '30 Monedas'.