No volia morir, només intentava espantar la seva amant perquè tornés amb ell, però va acabar suïcidant-se per accident. Un home de 28 anys ha perdut la vida a Gurugram, al nord-est de l'Índia, mentre intentava coaccionar una noia de 19 anys amb qui mantenia relacions extramatrimonials i que, en assabentar-se que estava casat, va concloure cap tipus de comunicació amb ell. L'individu va crear un espectacle en directe en una xarxa social que notifica quan algú està retransmetent i que, òbviament, arribaria un missatge al telèfon mòbil de la jove. 

Així va retransmetre el xantatge que el va portar a la mort

Però, pel que sembla, el xantatge no va acabar del tot bé o potser se li va anar una mica la mà amb la realitat falsa del suïcidi i va acabar morint. Segons ha avançat el diari Hindustan Times, la policia sospita que l'home va llevar-se la vida involuntàriament aquest dilluns per la tarda mentre retransmetia en directe en una plataforma de les xarxes socials per intentar espantar la seva exnòvia, que va tallar amb ell després que saber que tenia muller. Tot apunta que la jove, en veure'l a Internet, va posar-se en contacte amb ell, sense èxit. Acte seguit va córrer fins a l'habitació de l'hotel situat al Sector 38 de Gurugram per intentar aturar-lo. També sense èxit. 

Poc després del migdia d'aquest dilluns, segons han apuntat fonts policials al mitjà citat, l'home de 29 anys i que vivia a Rajendra Park amb la seva dona i els seus dos fills, va morir. El difunt havia arribat dissabte amb la jove i van registrar-se a l'habitació cap a les deu de la nit, passant tot el cap de setmana a l'habitació, fins que la muller el va trucar per preguntar on era i va descobrir-se tot el pastís.

L'amant pot acabar condemnada pel suïcidi de l'home

Tot i que va ser un intent de xantatge cap a la noia i que, pel que sembla, seria un suïcidi accidental, la jove amb qui mantenia relacions extramatrimonials està acusada d'incitar-lo a llevar-se la vida. Així ho especifica una denúncia registrada aquest dilluns per la nit per la muller del difunt a la comissaria de Gurugram Sadar contra l'amant en aplicació de l'article 306 del Codi Penal de l'Índia, segons recull la premsa del país. La família de l'home la culpa d'haver preparat dos vídeos per coaccionar-lo i després provocar que es suïcidés en trucar-lo a l'hotel per amenaçar-lo amb les imatges. També han al·legat que ella l'extorsionava regularment. La policia manté la investigació oberta.