Una parella ha salvat la seva vida pràcticament de miracle després que una bala travessés el parabrisa del seu cotxe mentre circulaven per una autopista dels Estats Units. La parella, sense que se n'adonés, es va veure enredada en un tiroteig entre dos cotxes que es trobaven a la mateixa autopista que ells. La càmera que tenen incorporada al cotxe va captar el moment exacte en el qual la bala va travessar el parabrisa i va passar fregant la cara de la copilot, que com pot veure's en les imatges, instants després de l'incident, no se'n podia avenir.

Els fets van ocórrer el mes de juny passat, si bé no ha estat fins aquesta setmana que la parella va decidir difondre el vídeo a les xarxes i fer pública la seva història de supervivència; ambdues, la història i el vídeo, s'han viralitzat ràpidament a Internet. La parella es va posar en contacte amb les autoritats i fins i tot va contractar un detectiu perquè investigués el succés i aconseguís identificar la persona que disparava, una cosa que, desafortunadament, no s'ha aconseguit.

El tiroteig va ocórrer a l'autopista interestatal 580 de Califòrnia

L'incident, que podria haver estat fatídic, va succeir a l'autopista interestatal 580 de l'estat de Califòrnia, a l'altura de la ciutat d'Oakland. Garrett Mason, el conductor, i la seva promesa, de qui no ha transcendit el nom, viatjaven amb cotxe per l'esmentada autopista cap a la ciutat de Pleasanton, també a l'estat de Califòrnia, quan van ser sorpresos per un brutal tiroteig entre diferents cotxes. Segons ha relatat l'afectat als mitjans nord-americans, "un dels passatgers de l'altre vehicle va sortir per la seva finestra, bàsicament es va asseure en ella, i va obrir foc contra el cotxe que els seguia. Una de les bales va ser la que va passar pel nostre parabrisa", recull CBS News Bay Area. La bala, que va travessar el parabrisa del cotxe de la parella, va passar pràcticament fregant la cara de la promesa de Mason, que no podia assimilar el que acabava de succeir. De fet, segons afirma el seu promès, al principi ella creia que l'incident l'havia causat una pedra o una cosa similar, fins que Garrett, tal com s'aprecia en el vídeo, exclama que "han disparat a través de la nostra finestra". Una situació insòlita que, de no estar gravada en vídeo, molt poques persones es creurien.

L'incident que va patir la parella no és un cas aïllat

Tristament, i per insòlit que sembli, aquest incident, que podria haver causat la mort a la jove parella no és un cas aïllat als Estats Units. "Aquest tipus d'incidents han anat en augment i no som, com ja sabeu, un cas únic en aquest sentit", ha expressat Mason als mitjans, afegint que "l'únic destacable de la nostra situació és com la bala va passar directament, i com tenim les imatges de l'ocorregut".

Parella Esquiva Bala Parabrisas Estats Units
La bala va travessar el parabrisa del cotxe de la parella i va entrar directament al cotxe, passant molt a prop de la copilot. / Foto: Xarxes Socials

La parella, commocionada pel que havia viscut, va portar el seu cas a les autoritats californianes perquè investiguessin el succés i, amb l'ajuda del vídeo, trobessin l'autor del tiroteig que va travessar el seu parabrisa. No obstant això, les autoritats amb prou feines els han fet cas: "tenir les imatges en vídeo és l'únic que els ha sorprès, que diu molt sobre el que està passant," puntualitza Mason. Davant de la indiferència de les autoritats, els joves van contractar un detectiu, a fi que ell pogués identificar el tirador. Això, desgraciadament, tampoc ha succeït, i per aquesta raó la parella ha decidit fer públic el seu cas. "La zona de la badia és un lloc increïble, però es veu una mica enfosquida per aquest tipus d'incidents", reflexiona l'afectat, amb referència a la desena de tirotejos que es registren a la mateixa autopista on ells es van veure embolicats en un.