Els escàndols no acaben per l'actor espanyol Juanjo Ballesta. Després de ser acusat l'estiu passat d'agredir sexualment una amiga de la infància al municipi de Parla, a Madrid, l'intèrpret d'"El ministerio del tiempo" ha estat detingut aquest dimarts al matí després de protagonitzar una baralla en ple carrer al districte d'Hortaleza de la capital espanyola. Segons ha explicat la Policia Nacional, Ballesta també hauria aprofitat per robar-li la cartera i la jaqueta al seu contrincant, escapant del lloc en un cotxe.

Detingut per robatori amb violència 

Els serveis d'emergències van rebre l'avís aquest dimarts al voltant de les vuit del matí. La víctima els va alertar explicant que Juanjo Ballesta acabava de propinar-li una pallissa, després de la qual va agafar-li la jaqueta i 50 euros, i va fugir corrents. Segons les primeres informacions, tots dos homes van quedar per veure's aquell matí, i van acabar enredant-se en una discussió que va escalar fins que van arribar a les mans, agredint-se mútuament. 

L'actor va fugir del lloc en un vehicle, però va ser localitzat poc després pels policies i detingut per un delicte de robatori amb violència. L'actor s'ha defensat assegurant que l'home amb qui havia quedat va posar-se violent després que ell es negués a gravar un videoclip, i va ser llavors quan va començar la baralla. També ha declarat que va ser ell la persona agredida. L'actor ha presentat una denúncia per aquests fets i la Fiscalia no li imputa cap delicte.

Tot això se suma a la investigació que té Ballesta al punt de mira per una presumpta agressió sexual a una dona de 47 anys, suposada amiga de la infància, però que l'actor ha negat en tot moment. L'hauria comès el passat 20 de juliol a la localitat madrilenya de Parla, on resideix l'acusat. A més, ha negat que la víctima sigui amiga seva, ja que ha dit que no la coneix: "Ha parlat amb familiars, ha parlat amb amics i no troben cap nexe en comú. Haurà de ser ella qui demostri que aquesta relació existeix", va asseverar l'advocada de Ballesta després de la vista celebrada el passat mes d'octubre davant el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Parla.