Un jove de 35 anys ha entrat a quiròfan per un motiu surrealista. Tenia mal de panxa, ha anat a l'hospital i han descobert que tenia més de 233 objectes a l'estómac i als intestins: hi han trobat trossos de vidre, monedes, claus i trossos de ferro. Afortunadament, han aconseguit salvar-lo i està viu de miracle, però l'operació no ha estat gens senzilla.

El protagonista d'aquesta surrealista notícia és un veí d'Ipekyolu (Turquia) que té 35 anys. De cop i volta, es va començar a trobar malament. Els dies anaven passant i cada vegada els símptomes empitjoraven fins al punt que el seu germà el va portar a l'hospital.

Tenia 233 objectes a l'estómac i als intestins

Al principi, pensava que podria ser un simple mal de panxa, però van decidir fer-li proves per descartar patologies més greus. Quan li van fer la prova d'ultrasò amb endoscopi i les radiografies, els metges no donaven crèdit a què estaven veient: hi havia 233 objectes diferents a l'estómac i als intestins.

Troben claus, piles, trossos de vidre, imants, pedres i tornavisos: operat d'urgència

Els objectes trobats eren claus, piles, trossos de vidre, imants, pedres i tornavisos, entre molts altres. Immediatament, el van portar al quiròfan i el van operar d'urgència, explica el diari Clarín.

Objetos estómago / Nesflash
Descobreixen que un home té més de 233 objectes amagats a l'estómac i l'han d'operar d'urgència / Newsflash

"Vam veure que tenia dues peces de metall i dues pedres de diferents dimensions a l'intestí"

"Vam veure que tenia dues peces de metall i dues pedres de diferents dimensions a l'intestí. També vam trobar piles, imants, claus, monedes, trossos de vidre i tornavisos. Per aquest motiu, li vam netejar completament tot l'estómac", diu un dels doctors que el va operar.

L'home ha aprofitat l'ocasió per explicar que no és gens habitual aquest tipus d'operacions a pacients com el jove de 35 anys. El perfil de persona que té objectes a l'estómac acostumen a ser nens petits que s'ho empassen sense adonar-se, persones amb malalties mentals greus, presos o víctimes d'agressions. 

No sap com ha aconseguit sobreviure amb tants objectes a l'estómac

No obstant això, aquest pacient no compleix cap d'aquestes característiques, fet que ha sorprés als sanitaris i, de moment, no se sap què l'ha motivat a menjar-se tots aquests objectes. "Després de tots els controls, el van operar i li van treure els objectes de la panxa. Vull agrair als metges la seva atenció", explica el germà del pacient, que encara no dona crèdit a com ha aconseguit sobreviure amb tants objectes a l'estómac.