Capturat un jove menor d'edat que va robar un cotxe a l'Escala (Alt Empordà) i es va accidentar, després de saltar-se un control d'alcoholèmia. Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi que, sense carnet ni tenir l'edat mínima per conduir, va fer cas omís a les indicacions dels policies d'aturar-se i va fugir a tota velocitat pel municipi gironí. Els fets van tenir lloc cap a quarts de dues de la matinada d'aquest diumenge 24 de març. L'arrestat, que va escapolir-se del control muntat per la policia a la carretera GI-623, anava amb dos joves més al vehicle que conduïa.

Però la fugida per la carretera GI-623, sense fer cas de les senyals de trànsit i circulant de forma temerària, va acabar amb el cotxe encastat contra el mur d'una casa de Sant Martí d'Empúries, al nord del municipi de l'Escala. Els agents, després de l'accident, van acostar-se fins al vehicle i van comprovar que els tres joves estaven bé i no patien ferides. Després d'això, els van identificar i va ser aleshores quan els Mossos d'Esquadra es van adonar que el conductor era un menor d'edat que havia robat el turisme unes hores abans a una persona que coneixia a Ventalló.

Detingut en encastar-se amb la casa: sense carnet i conduint de forma temerària

Tot i que el cotxe era robat i que van acabar estavellant-se contra el mur d'una casa, el menor d'edat que anava al volant va donar negatiu a les proves d'alcohol i drogues. Tanmateix, els agents el van detenir per circular sense carnet i de forma temerària, lliurant-lo més tard als seus tutors legals. En aquests moments està a l'espera de passar a disposició de la Fiscalia de Menors quan se'l requereixi. Els altres dos ocupants del cotxe no van ser detinguts. Tampoc no s'han especificat els danys que van produir-se en encastar-se amb el mur de la casa a Sant Martí d'Empúries.