Un menor de 15 anys ha agafat el cotxe del seu avi i ha conduït en contra direcció per carrers de Balaguer (Lleida) aquesta passada matinada, fins que ha estat detingut per la guàrdia urbana de la localitat. Ha donat positiu en la prova de drogues.

El jove ha xocat amb un fanal durant la persecució

Els fets han ocorregut aquesta passada matinada, quan una patrulla de la guàrdia urbana ha observat un vehicle en contra direcció circulant per un carrer de la localitat lleidatana, segons informa l'Ajuntament i Ràdio Balaguer.

WhatsApp Image 2021 10 03 at 16.06.14

Cotxe Balaguer / Cedida

Els agents li han donat l'alt però el jove ha fugit i ha impactat contra un fanal, encara que això no li ha impedit de continuar conduint, ja sense para-xocs, fins que la patrulla l'ha pogut interceptar a la sortida de Balaguer.

El conductor és un menor de 15 anys que ha donat positiu en marihuana i la guàrdia urbana, després d'entregar-lo als seus pares, l'ha denunciat per conduir sense carnet, sota l'efecte de les drogues i de forma temerària. El cotxe ha estat retirat amb una grua.

Mort un motorista en un accident de trànsit a Avinyó

Un motorista ha mort en un accident a la B-431 a Avinyó (Bages). Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió entre una motocicleta i un turisme. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes. El conductor del turisme ha resultat ferit lleu i ha sigut traslladat a l’Hospital de Manresa.

SEM / Europa Press

SEM / Europa Press

El Servei Català de Trànsit informa que ahir aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 49 de la B-431, a l’altura d’Avinyó (Bages). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 12.56 h.

Amb aquesta víctima, són 101 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 37 de les quals motoristes (dades provisionals).