La nit de Halloween va deixar una onada d'agressions. Els porters de la discoteca Waka Sabadell (Vallès Occidental) van bufetejar a la cara i van donar puntades a l'abdomen a una menor de 16 anys que va resistir-se a la porta del local d'oci nocturn, després d'una discussió amb la seguretat. Així es pot veure en un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials, on la van empènyer i la van fer caure al terra, tot això mentre l'agafaven i l'estiraven pels cabells davant la mirada atenta de totes les persones que esperaven per entrar a la discoteca. Els fets van ocórrer el 31 d'octubre, per la castanyada, en una festa per celebrar la festivitat dels morts vivents a l'establiment, segons ha avançat el Diari de Sabadell.

Waka Sabadell: punt calent d'actuacions policials

La discoteca Waka Sabadell, al polígon Can Torras-Can Llobet a mig camí entre Sabadell i Sant Quize del Vallès, és un dels establiments de festa que més actuacions policials acumula, un total de 160 de l'abril de 2021 fins al març de 2022. En aquest període, el local va registrar 46 agressions i 36 detencions, de les quals tres van ser per presumptes violacions. L'última, segons el mitjà citat, va ser a una menor a l'exterior de la discoteca per part de dos joves, a qui els agents de Mossos d'Esquadra van enxampar en aquell precís moment. És, per això, una tònica habitual d'aquesta sala de festes, tot i que els atacs de la mà dels porters sempre resulten més controvertits i, a més, no és el primer cop que succeeix. La noia de 16 anys bufetejada i agarrada pels cabells, a la que van provocar ferides amb sang al genoll i a les mans (com es pot veure a les imatges que va publicar a Instagram) és un cas més que entra a la llarga llista negra d'aquest negoci del Vallès Occidental.

Waka Sabadell
Waka Sabadell

La menor agredida, presumptament, pels portes de Waka Sabadell va explicar a xarxes socials que l'actuació dels operaris de seguretat li va provocar rascades, ferides amb sang en un genoll i a les mans i, a més, li van danyar el telèfon mòbil. Per tot això, i amb constància de les fotografies de la víctima i diverses gravacions dels testimonis presents la nit del 31 d'octubre, la família de la víctima ha interposat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, que investiguen el cas en aquests moments.