Roses (Alt Empordà) està de dol per la mort d'un matrimoni: un cotxe els ha atropellat aquest dissabte a la tarda mentre estaven creuant un pas de vianants.

Atropellament mortal a Roses

L'home del matrimoni francès atropellat a Roses ha mort aquest dissabte després que els serveis d'emergències no poguessin salvar-li la vida. La seva dona també ha perdut la vida en l'accident.

Els fets han passat cap a les 15:00 a la Ronda Ferran Cufí, coneguda com la ronda de circumval·lació. El matrimoni, de nacionalitat francesa, creuava per un pas de vianants quan un conductor els ha atropellat.

El conductor és un veí de Figueres

Un vehicle s'ha aturat perquè el matrimoni creués i el conductor implicat, de 40 anys i veí de Figueres (Alt Empordà), s'hauria col·locat en un carril paral·lel per avançar i no ha pogut evitar el xoc. Es tracta d'una carretera amb tres carrils. Han obert una investigació i s'estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

SEM / Archivo

Un matrimoni mor atropellat creuant un pas de vianants a Roses (Alt Empordà) / Arxiu

Mor un conductor en un accident de trànsit a Bellpuig

Malauradament, aquest accident no ha estat l'únic en les darreres hores i, de fet, aquest divendres al vespre, el conductor d'un cotxe ha mort en una col·lisió frontal a l’N-IIa a Bellpuig (Urgell).

Successos a Roses

En els darrers mesos, Roses està sent un dels pobles de Catalunya on s'estan produint més successos i, de fet, la setmana passada van llençar un comunicat alertant de la desaparició d'una jove de 24 anys que, afortunadament, va ser trobada sana i estàlvia. A més, el mes passat, van trobar el cadàver d'un home amb signes evidents de violència al maleter del seu propi cotxe en aquest municipi de l'Empordà.