Un matrimoni i els seus dos fills, tots residents del barri de les Tres Mil Viviendas (Sevilla, Andalusia), considerat el barri més pobre d'Espanya, ha vist com la seva sort canviava i ara són milionaris. La parella va ser la guanyadora d'un dels premis del Sorteig Extraordinari d'Estiu de l'ONCE, que era de ni més ni menys que d'un milió d'euros, participant amb un cupó que el mateix venedor els va fiar perquè no podien pagar-lo. 

El matrimoni es mantenia econòmicament gràcies a la venda ambulant de fruita 

L'Antonio i la Remedios són el matrimoni de guanyadors d'un milió d'euros del Sorteig Extraordinari d'Estiu de l'ONCE i, segurament, els protagonistes d'una història amb final feliç. La parella, que té dos fills petits, viu al barri de les Tres Mil Viviendas, considerat el més pobre de tota Espanya; l'any 2020, la renda mitjana anual dels habitants d'aquest barri sevillà era de 5.112 euros. La parella reconeix al mitjà NIUS que tenien molts problemes per arribar a final de mes, ja que el seu ofici, que consistia en la venda ambulant de fruita i verdura a diferents mercats de la zona els donava els beneficis justos per sobreviure. 

La dona va comprar quatre cupons, un dels quals ha resultat premiat, que van haver de fiar-li perquè no podia pagar

La parella admetia que "el negoci al mercat està malament i ens costa". Per aquest motiu, solien jugar a la loteria, esperant que la seva sort canviés. Sovint, però, no podien pagar els cupons i els venedors els els fiaven, ja que sempre saldaven el deute. Aquesta ocasió no va ser diferent: la Remedios va comprar quatre cupons, que el venedor va fiar-li perquè no podia pagar. Dies després, la dona va tornar per saldar el deute, i fer coneixedor al treballador de l'ONCE que un dels cupons era el guanyador d'un premi d'un milió d'euros. L'Antonio ha relatat que, en saber que un dels quatre cupons contenia el premi d'un milió d'euros, gairebé es desmaia de l'emoció i va haver de demanar-li una cadira al seu pare perquè "s'estava marejant". La Remedios també explica que en comprovar els números abans de tornar al punt de venda de l'ONCE per saldar el deute, i veure que un d'ells era el guanyador, tampoc podia creure-s'ho: "Vaig haver de comprovar el missatge unes quantes vegades perquè no m'ho creia", explica. Ara, el matrimoni ja té una idea del que farà amb els diners: asseguren que primer es compraran una casa, però que no abandonaran el barri, perquè és el seu. 

Rafael, el venedor del premi: "Estic molt feliç d'ajudar a la gent que ho necessita"

Una de les altres persones que més s'ha sorprès i alegrat del resultat del sorteig és el Rafael Llopis, el venedor de l'ONCE del barri de les Tres Mil Viviendas que va atendre i fiar els cupons a la Remedios. Explica que, en saber el resultat del sorteig, se li va posar la pell de gallina, ja que entregar una quantitat de diners tan gran en un barri tan pobre no acostuma a succeir. "Tot i que t'has d'adaptar i anar amb compte per fer que et respectin, aquí hi ha molt bona gent. Em fa molt feliç que hagi tocat aquí un premi tan gran, perquè hi ha molta necessitat, i de poder ajudar a la gent que ho necessita. Quina alegria".