Maten a trets un home d'uns 40 anys a Sevilla. La Policia Nacional ha obert una investigació per la seva mort, sobretot després de ser deixat malferit per dos encaputxats a la porta d'una clínica de la capital andalusa. Les lesions per arma de foc eren d'extrema gravetat, per la qual cosa va perdre la vida poc després a l'hospital al qual va ser traslladat aquest dimecres de matinada. Segons ha avançat el Diario de Sevilla, la víctima, amb un ampli historial delictiu per narcotràfic, va ser llançada des d'un totterreny en marxa per dues persones al centre mèdic Viamed, des d'on va ser traslladat a l'Hospital Virgen del Rocío, al qual es va certificar la seva defunció.

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional, que s'ha fet càrrec de la investigació, ha informat que es tracta d'un home de nacionalitat espanyola, sense que es coneguin més dades fins al moment. Malgrat això, alguns testimonis han explicat al mitjà citat que tant la víctima com les persones que el van llançar a les portes de la clínica vestien roba de la Guàrdia Civil. No tindrien relació amb el cos, més enllà de ser un uniforme que podrien haver utilitzat per cometre un vuelco o robatori de droga.

Fa uns dies: un altre clan familiar dedicat al narcotràfic a Sevilla

Fa pocs dies, la Policia Nacional va desarticular a la capital andalusa una organització criminal i va detenir a tretze persones, entre elles els quatre líders d'un clan familiar que conreaven marihuana a diversos pisos ocupats o comprats a baix preu per finançar posteriorment la venda i distribució de cocaïna. Tot i que aquest fet no té relació, a priori, amb el succés de l'hospital d'aquest dimecres, es confirma l'existència de bandes de distribució i producció d'estupefaents a la província, però encara no s'ha constatat que hi hagi relació entre el suposat assassinat de l'home a Sevilla i un robatori de droga que sortís malament.