Investiguen el crim de l'Isam, un repartidor al qual van matar en una brutal pallissa a Logronyo. Els policies pensen que tot va començar perquè el jove de 34 anys es va negar a donar una cigarreta als seus agressors.

Maten a Isam Haddour a Logronyo

Els fets van passar el dimarts 6 d'abril. Isam Haddour, un jove repartidor de 34 anys d'Oyón, estava treballant en bicicleta quan, cap a les 23:15, a la intersecció entre el carrer Intendencia amb el carrer del Ebro de Logronyo, va ser assaltat per un grup de sis nois, dos d'ells menors d'edat, que li volien robar la bicicleta amb la qual treballava i els diners que havia guanyat durant la jornada laboral.

Haddour es va negar i va ser en aquell moment quan els agressors li van pegar una pallissa que el va deixar inconscient i, per si no fos poc, tot i veure l'estat en què havien deixat a la víctima, van fugir del lloc dels fets, deixant-lo greument ferit. De fet, va estar inconscient tota la nit fins que a les 7:30 de l'endemà, van trobar-lo i el van traslladar immediatament a l'hospital on, malauradament, el divendres va acabar morint a causa de les ferides ocasionades.

Isam Haddour / Cedida

Isam Haddour ha estat assassinat a Logronyo mentre treballava: sis joves li han pegat una pallissa i ha mort a causa de les ferides / Cedida

Tot va començar per una discussió per una cigarreta

Segons apunten les investigacions, els agressors haurien escollit la seva víctima de manera aleatòria. També han recalcat que si hagués rebut atenció mèdica just després dels fets, encara seguiria viu. A més, treballen amb la hipòtesi que tot va començar perquè van demanar una cigarreta a Haddour i ell es va negar. Així i tot, no descarten cap escenari i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Dos menors de 14 i 16 anys implicats en la pallissa

Respecte als sis detinguts, quatre majors d'edat i dos menors, van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Logronyo qui va ordenar el seu immediat ingrés a la presó sense fiança. Els dos menors, de 14 i 16 anys, van ser posats a disposició de Fiscalia de Menors, que va ordenar el seu ingrés en un centre de reforma.