Homicidi al barri de la Mina de Barcelona. Una persona ha rebut una ganivetada al coll durant una discussió. Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor de l'assassinat, que ha fugit després de la punyalada.

Assassinat a la Mina

Aquesta tarda, poc abans de les tres, hi ha hagut un assassinat al barri de la Mina, al districte de Sant Adrià de Barcelona. Un home ha estat agredit amb arma blanca a la via pública per una altra persona, que ha fugit del lloc.

LaMina Barcelona

Carrer del barri de la Mina, a Barcelona / Arxiu

L'origen ha estat una discussió, que ha derivat en una ganivetada al coll a la víctima, que ha resultat mortal.

Dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i diverses patrulles policials han acudit al lloc dels fets. Els sanitaris han iniciat les maniobres de reanimació de la persona ferida, tot i que sense èxit.

Busquen l'autor dels fets

És per això que han certificat la seva mort i els Mossos s'han fet càrrec de la investigació.

Ara seran els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord els que investigaran l'homicidi. La prioritat és ara trobar l'autor dels fets, a qui busquen al mateix barri i establir les circumstàncies de la baralla.

Mossos d'Esquadra - Jutjats de Valls / Núria Torres

Vehicle policial dels Mossos d'Esquadra / Arxiu

Els Mossos d'Esquadra no donen més detalls sobre el cas, que es troba sota el secret de les actuacions.

Apunyalament per setmana al barri de Sant Adrià

El barri de la Mina també era escenari fa uns dies d'un altre apunyalament, tot i que la investigació policial no els relaciona de moment.

Pocs minuts abans de les deu del passat dimecres 21 de juliol, un grup d'homes va assaltar un jove a la cantonada del carrer de Ponent amb carrer de Saturn del barri barceloní. La víctima va quedar ferida greu per un tall d'arma blanca en un dels braços.

La Mina / Foto Apuñalamiento

Apunyalament a la Mina / Cedida

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar a la zona de l'incident, van trobar la víctima sola estirada a terra, amb un tall obert en un dels braços, tal com es pot veure en aquesta imatge a la qual va tenir accés ElCaso.cat.

Atac en grup a un jove: ferit greu

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va atendre in situ, però finalment va ser traslladat a l'Hospital del Mar. Tot i que la ferida era greu, el jove va salvar la vida.

Hospital del Mar / Enric- Wikimedia Commons

Hospital del Mar / Wikimedia Commons

Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Badalona, d'on depèn la comissaria de Sant Adrià, van obrir una investigació per aclarir els fets. Els investigadors van establir com a prioritat saber-ne qui eren els integrants del grup i quin va ser el motiu de l'atac.

Amb la víctima d'avui, ja són 24 les persones mortes amb violència a Catalunya enguany.