Un home de 44 anys ha escanyat suposadament la seva mare, de 83, a la casa on tots dos vivien, a la localitat càntabra de Hinojedo, al municipi de Suances, i després s'ha penjat, segons han informat fonts de la investigació. La Guàrdia Civil va ser avisada ahir a la tarda per un familiar que ni el fill ni la mare agafaven el telèfon ni donaven senyals, i agents de l'Institut Armat es van acostar fins al domicili i van trobar la dona, que semblava que havia estat escanyada. Es va obrir una investigació per aclarir què havia passat, sense destacar cap hipòtesi.

La va escanyar amb una corda

Quan els agents van arribar al domicili, ubicat en aquesta localitat del municipi costaner de Suances, van trobar la mare amb "signes d'haver estat escanyada, possiblement amb una corda o un cable", segons han explicat fonts de la Guàrdia Civil de Cantàbria.

El fill, amb qui la dona vivia, també era a casa i s'havia penjat. Segons les mateixes fonts, la mare tenia problemes de salut, i no podia fer vida normal. Feia un temps que havia patit un ictus, que l'havia deixat amb un estat de salut molt dèbil. La investigació policial haurà d'aclarir què va passar i si, tal com tot sembla indicar, l'home de 44 anys va matar la seva mare, de 83, i després es va llevar la vida.