Un home assassina quatre persones a l'Havana i en fereix dos amb arma blanca, cala foc a la seva casa i se suïcida, tirant-se des del cinquè pis de l'edifici.

Apunyala els seus veïns a l'Havana

Aquest dijous, en la comunitat Víbora Park del municipi Arroyo Naranjo de l'Havana, un veí va apunyalar sis persones i es va suïcidar. Segons mitjans locals, va començar a tocar a portes del seu edifici i clavava ganivetades als veïns que obrien.

De les sis víctimes, quatre van ser mortals, tres homes i una dona. Les altres dues persones continuen en un hospital de la capital en estat greu "amb perill per a la vida", va divulgar el Ministeri de l'Interior en una nota informativa.

Quatre morts i dos ferits crítics

Després de l'atac, l'home va calar foc a la seva casa, va pujar a dalt de l'edifici, al cinquè pis, i es va llançar al buit, morint en l'acte.

L'Havana foc

Un home mata quatre dels seus veïns i se suïcida en l'Havana / Twitter

Imatges difoses a la xarxa social Facebook mostren com el subjecte de mitjana edat es llança al buit mentre crema un dels apartaments de l'edifici, que segons alguns dels testimonis era el seu habitatge habitual.

Cala foc a la seva casa i se suïcida saltant al buit

Els mateixos testimonis van explicar a mitjans locals que es tractava d'un veí que vivia sol i que podia patir un trastorn psiquiàtric, encara que les autoritats policials no han donat detalls sobre l'agressor.

 

Algunes versions dels veïns afirmen que l'assassí no podia prendre la medicació per al seu trastorn pel desproveïment que pateix el país.

Un altre vídeo mostra com dos agents de seguretat traslladen el cos d'una dona, aparentment també sense vida, des del portal a una ambulància.

Trastorn psiquiàtric sense tractament

En la mateixa nota oficial, el Ministeri de l'Interior va dir que l'atac va ser realitzat "sense motiu aparent" i va assegurar que continuarà investigant el "lamentable esdeveniment".

 

Les autoritats no van donar el nom de l'atacant, però el mitjà Amèrica Notícies va conversar amb diversos veïns de la zona, que el van identificar com Félix, que vivia sol perquè la seva família havia emigrat.

"Ell vivia sol. Era una persona normal. Tots estem en xoc amb el succeït", va dir un veí de l'edifici.