Un home de 55 anys ha mort aquest dimecres, 20 de setembre, després de ser apunyalat a les portes de l'agència immobiliària que regentava al municipi de Gijón, a Astúries. Els fets han tingut lloc al carrer Campo Sagrado minuts abans de les dues del migdia, quan l'assassí ha esperat amagat entre dos cotxes durant una llarga estona fins que la víctima ha arribat amb el seu cotxe. Un cop ha aparcat, i sense deixar baixar-lo del vehicle, l'agressor ha obert la porta i li ha clavat diverses ganivetades.

Ferit de mort i sagnant de manera abundant, la víctima ha sortit com ha pogut per demanar ajudar. La seva filla, que treballa amb ell i era dins l'agència immobiliària, ha sortit corrent per ajudar-lo, mentre l'agressor estava passejant a pocs metres amb el ganivet a la mà. Una sanitària que hi havia a la zona ha estat la primera persona a intentar auxiliar el propietari de l'agència immobiliària, seguit d'un agent de la Policia Nacional fora de servei que viu en el mateix carrer i ha sentit els crits.

L'hemorràgia, però, era tan abundant que quan han arribat els serveis d'emergències ja havia entrat en aturada cardiorespiratòria. Malgrat els esforços dels sanitaris per reanimar-lo durant més de mitja hora, ja havia perdut molta sang i només han pogut confirmar la seva mort. Els agents de la Policia Nacional que s'han desplaçat fins al lloc han detingut l'autor del crim, de 56 anys, que havia estat tot el temps impassible a pocs metres de la víctima veient com moria dessagnat.

Un deute econòmic, possible mòbil del crim

La Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fets i quins motius hi ha darrere aquest crim, que tot sembla indicar que estava premeditat. De fet, segons apunta El Comercio, la principal hipòtesi és que el mòbil del crim sigui un deute econòmic. L'assassí és un client de l'agència immobiliària que des de fa temps tenia un conflicte econòmic amb la víctima. S'havia presentat diverses vegades al negoci reclamant-li al propietari uns diners que presumptament li corresponien. Fart de no aconseguir-los, hauria optat per posar fi a la seva vida amb un ganivet de grans dimensions.