Un home de 39 anys i nacionalitat espanyola ha mort apunyalat pel seu llogater aquesta passada matinada en un habitatge a la pedania d'Altet, a Elx. Cap a les tres del matí, la víctima, greument ferida i perdent abundant sang, ha arribat arrossegant-se pel carrer fins a una gasolinera per intentar demanar ajuda. Els treballadors de l'estació de servei han alertat ràpidament els serveis d'emergència, però quan els sanitaris han arribat ja era massa tard i l'home havia mort. El cadàver presentava tres ganivetades, una d'elles directament al cor, el que hagués fet inútils igualment les maniobres de reanimació.

El rastre de sang delata l'assassí

Una patrulla de la Policia Local que es trobava als voltants de la benzinera ha començat a seguir el rastre de sang que la víctima ha anat deixant pel carrer. Així, han arribat fins a un carrer on han vist un home en actitud sospitosa que semblava que intentava fugir corrent. Els policies l'han aturat i li han demanat que s'identifiqués, acabant-lo detenint com a presumpte autor de l'apunyalament mortal.

La Policia Nacional ha obert una investigació sobre el crim per esclarir que ha passat i quina motivació tenia el presumpte assassí. Efectius de la Policia Científica s'han desplaçat fins al pis on ha tingut lloc l'apunyalament, al carrer Balandre, per recollir proves i indicis que ajudin a esclarir la investigació. El cos ha estat traslladat a l'Institut Anatòmic Forense d'Alacant perquè se li practiqui l'autòpsia. Tenint en compte el lloc on ha rebut les ganivetades, els investigadors creuen que l'objectiu de l'assassí, de 41 anys i nacionalitat colombiana, era matar-lo. El jutjat de guàrdia d'Elx s'ha fet càrrec del cas i ha decretat el secret d'actuacions. La hipòtesi és que la víctima va discutir amb l'agressor perquè no li havia pagat les quotes del lloguer i acabat el va apunyalar mortalment.