Un pare estatunidenc, Matthew Coleman ha estat acusat de matar els seus dos fills a Rosarito, Mèxic aquest dilluns en un hotel. La policia diu que es pensava que eren "monstres serp".

Va disparar els seus fills al pit amb un arpó 

La dona de Matthew va denunciar la desaparició del seu marit i els seus fills aquest dissabte a Santa Barbara, Estats Units. Ella va explicar que el seu marit se n'havia anat amb l'autocaravana de la família i que no sabia on anaven. Malgrat que es va emportar els seus fills, la dona no tenia gens de por i pensava que els menors estarien fora de perill. Després de rebre l'avís, la policia va aconseguir localitzar a Matthew i detenir-lo, segons ha publicat TheSun.co.uk.

Coleman i els seus fills es van registrar en un l'hotel dissabte i les càmeres de seguretat van gravar el moment de la seva sortida dilluns. Matthew va tornar a l'hotel més tard, completament sol. Aquell mateix dia va ser detingut en el punt d'entrada als Estats Units a San Diego.

Matthew Coleman / Fiscalia General de l'estat de Baixa Califòrnia

Imatge de Matthew Coleman registrant-se a l'hotel de Rosarito, Baixa Califòrnia / Fiscalia General de l'Estat de Baixa Califòrnia

El pare, de 40 anys i propietari d'una botiga de surf de Califòrnia, ha declarat davant de l'FBI que va matar als seus fills a Mèxic dilluns. L'assassí confés va explicar a les autoritats que es va emportar el seu fill de dos anys i la seva filla de deu mesos a Rosarito, Mèxic. Una vegada allà, els va disparar amb un arpó al pit.

Un treballador agrícola va trobar els cossos en un ranxo

Un treballador agrícola va trobar els cossos dels nens dilluns en un ranxo a prop de Rosarito, Baixa Califòrnia. L'home va avisar immediatament les autoritats i els agents es van dirigir cap allà.

Gràcies a l'aplicació de recerca de l'IPhone, la policia va poder localitzar Coleman a Rosarito diumenge. L'oficina del fiscal dels Estats Units ha comunicat que s'enfronta a un càrrec federal per l'assassinat de ciutadans americans a l'estranger.

Pensava que els seus fills es convertirien en monstres i havia de matar-los

L'home va dir que pensava que "els seus fills es convertirien en monstres, així que va haver de matar-los". Després de detenir-lo en un control fronterer, Coleman li va explicar a un agent que "va ser inspirat per les teories de conspiració de QAnon i Illuminati". 

Va relatar que estava rebent "visions i senyals que la seva esposa, A.C., posseïa ADN de serp". Per la qual cosa, l'hi havia transmès als seus fills. Tot ho va detallar en una declaració jurada.

Coleman coneixia les conseqüències dels seus actes

En una conferència de premsa aquest dimarts, el Procurador General de Baixa Califòrnia, Hiram Sánchez, va declarar que Coleman era plenament conscient del que feia i que coneixia les conseqüències dels seus actes.

En la seva declaració, Coleman va admetre que sabia que estava malament matar els seus fills, però que era "l'única manera de salvar el món". Després de ser detingut, va ser portat a disposició judicial. El jutge de guàrdia va declarar que havia d'ingressar a la presó. Serà processat a Los Angeles el 31 d'agost.