La Policia Nacional investiga l'assassinat d'un noi de 21 anys presumptament a mans del seu pare aquest dissabte al vespre en una casa del barri valencià del Cabanyal. Els fets van passar al voltant de les nou del vespre quan el jove es va presentar a casa del seu pare, un home de 52 anys, tot i tenir-ho prohibit per una ordre judicial.

Anteriorment el pare havia sigut víctima d'agressions per part del seu fill i un jutge en va ordenar l'allunyament, però el fill no en va fer cas i es va presentar dissabte a la nit a casa de l'home. El pare va obrir la porta, però es va iniciar una baralla que va acabar de manera fatal.

Missatge del pare a la mare: “Ja està tot arreglat"

Durant la discussió, que va anar pujant de to, el pare va colpejar el seu fill amb un objecte contundent al cap. Després, quan ja era a terra, l'home va escanyar el jove fins que va morir. L'home no va trucar a emergències i va deixar morir el seu fill. A més a més, i segons detalla Levante-EMV, l'home va enviar, una hora després del crim, un missatge per WhatsApp a la mare del noi i la seva exparella, assegurant que "ja està tot arreglat".

Investigació per aclarir com va morir

Les proves forenses que es practicaran aquesta setmana al jove hauran d'aclarir què va motivar la mort del noi, si el cop al cap o l'estrangulació mecànica per part del seu pare. De moment, a l'espera que avancin les investigacions, la Policia Nacional va detenir l'home acusat d'un delicte d'assassinat en l'àmbit de la violència domèstica.

Va ser la mare la que va descobrir el parricidi. Després de rebre el missatge del seu exmarit va presentar-se a casa d'ell i va trobar el cos del seu fill. La dona va trucar al 112 i diverses unitats de la Policia Nacional i del SAMU es van desplegar en aquesta casa del barri del Cabanyal de València. Després de confirmar la mort, va quedar detingut.

Acusat d’un assassinat de violència domèstica

El cas l'han assumit el grup d'homicidis de la Policia Nacional de la capital. Després de les primeres indagacions de la policia científica al lloc dels fets, al voltant de les quatre de la matinada de diumenge el jutge de guàrdia va autoritzar l'aixecament del cadàver i precintar el pis de l'home.

Després de rebre les proves forenses, la Policia Nacional entregarà el detingut al jutge de guàrdia, entre dimarts i dimecres.