Una mestra de 40 anys al Regne Unit va ser assassinada per la seva exparella, un perillós ex convicte, després que aquest descobrís la "relació d'aquesta amb un nen de 15 anys", ha escoltat la cort. L'homicida, identificat com Paul Robson, va fer xantatge a la professora Caroline Kayll, exigint diners a canvi de no fer pública la seva relació amb l'adolescent. Els fets van ocórrer el novembre passat i actualment se celebra la vista.

Revenja violenta

Caroline Kayll va conèixer el que seria el seu presumpte assassí el 2018. Ella treballava com a funcionària a la presó de HMP Northumberland, Regne Unit, i ell, Paul Robson, de 47 anys, complia condemna en l'esmentada institució. Van començar una relació que es va acabar l'any 2020. Poc després, Robson va descobrir que Caroline, ara mestra en una escola, tenia una relació amb un adolescent de 15 anys i va començar a assetjar-la.

Paul Robson / The Sun

Paul Robson / The Sun

La professora va lliurar milers d'euros i fins i tot va demanar un préstec d'uns 12.000 euros per satisfer les seves demandes, però l'ex convicte Robson va decidir prosseguir amb la seva revenja violenta.

Del xantatge a l'homicidi

El 15 de novembre de l'any passat, Robson va conduir des de Glasgow, on vivia a casa d'un amic, fins a Linton. Allà, unes càmeres de seguretat el van gravar xafardejant al voltant de la casa de Caroline. Després va comprar "dues ampolles d'amoníac, un paquet de tornavisos, un parell de tenalles i una clau anglesa de grans proporcions" en una gasolinera, es va relatar durant la vista.

Paul Robson / The Sun

Paul Robson en la gasolinera / The Sun

Ja armat, Robson va entrar per la porta del jardí de casa de Caroline i va atacar la mestra, produint-li greus talls a la cara, cap i cos. La va apunyalar en diverses ocasions i li va tallar el cabell. Després va ruixar el seu cos amb l'amoníac, va prosseguir el fiscal.

L'assalt va ser presenciat per l'adolescent de 15 anys, que estava a la casa en aquell moment. El menor també va rebre una pallissa i múltiples ganivetades. Afortunadament, però, l'adolescent va sobreviure a l'atac. Caroline, malauradament, va morir a l'hospital.