Caleb Blake Brown, un jove de 17 anys, es troba a presó del comtat de Denton, a Texas, EUA, com a presumpte autor de la mort del seu bebè, mort amb només 24 dies. Pel que sembla, el jove va llançar diverses vegades al petit fins que va impactar contra un ventilador i li va causar ferides que van acabar amb la seva vida.

Assassina el seu fill brutalment

Els fets van ocórrer el 9 agost de 2021, quan Caleb Blake Brown es va quedar sol amb el seu fill, Emerson Ziesmer. Pel que sembla, el jove, enfadat amb la seva parella, Rachel Ziesmer, va decidir seguir endavant amb l'embaràs i tenir el seu fill, segons mitjans locals. La relació va acabar i l'acusat, preocupat per haver de passar la pensió d'aliments a la seva exparella pel seu fill, va llançar al menor diverses vegades a l'aire amb intenció de ferir-lo, fins que el ventilador va colpejar el menor causant-li una ferida que acabaria sent letal.

Nadó hospital / EFE

Nadó hospital / EFE

Davant de la gravetat de les ferides del petit, Caleb Blake Brown i Rachel Ziesmer van portar el nen a Urgències de la Texas Health Presbyterian Hospital Plano, on va arribar pàl·lid i amb macadures a l'abdomen, segons ha publicat el departament de la Policia de Carrellton en un comunicat. El centre mèdic va decidir traslladar el nen al Children's Medical Center de Dallas, on finalment va morir.

Segons l'autòpsia, el petit presentava el fetge enflocat i tenia diverses costelles dislocades com a conseqüència de l'impacte contra el ventilador. Segons mitjans locals, no era la primera vegada que Caleb Blake Brown maltractava el nen. Quan tenia només 10 dies de vida, Rachel Ziesner explica que l'acusat va estrènyer l'estómac desmesuradament al seu fill. A més, es referia a ell amb insults.

Setmanes després dels fets, el 28 d'agost, Caleb Blake Brown va ser arrestat i traslladat a la presó del comtat de Denton, a Texas, on es troba actualment sense que hi hagi una fiança fixada.