Un jove de 35 anys va matar el nadó de la seva nòvia, que no era fill biològic seu, per no haver de criar-lo. Asa Davison li va donar un cop de puny i una puntada de peu a l'estómac, essent la dona embarassada de set mesos, el que va provocar que, en arribar a urgències de l'hospital el seu fill naixés prematurament mort. Isabelle Irish, de 27 anys, ha explicat tota la història després que l'exnòvio fos empresonat de per vida, segons va dictar-se sentència en un judici a Bournemouth Crown Court, a Bournemouth (Anglaterra, Regne Unit). Segons ha explicat Daily Mail, l'home va mostrar ressentiment cap a ella i el seu fill perquè el seu ex n'era el pare.

A l'assassí del nadó li molestava la possibilitat d'alimentar i criar el fill d'un altre home

Però, durant el judici, que va començar el passat desembre, va justificar la mort a cops del nadó per néixer: li molestava la possibilitat d'alimentar i criar el fill d'un altre home. "No em fa res el teu bebè", va ser l'àudio que en Davison va enviar a Irish i que va donar l'argument necessari a la dona per explicar tota la història. "Asa em va fer creure que aniria a cuidar de mi i del meu nadó, però és evident que ens va ressentir i es va prendre les coses per les seves pròpies mans", va assegurar la víctima.

El bebè, de fet, va arribar de la forma més inesperada el desembre del 2019. Irish no sabia que estava embarassada quan va començar a conèixer i va iniciar la relació amb Davison. "Mai havia conegut un noi que em fes sentir tan especial", va explicar la noia respecte a quan van començar a sortir. No obstant això, l'enlluernament va durar poc: una setmana després se'n va adonar que estava engreixant, es va preocupar i van anar a veure el metge. El resultat: estava embarassada de dos mesos. "L'Asa i jo només havíem sortit una setmana i encara no havíem dormit junts, el que significava que el nadó era del meu ex", va sentenciar la jove.

Els problemes van començar als set mesos d'embaràs

"L'Asa em va agafar la mà i em va dir que tot aniria bé", va continuar declarant la dona, segons el mitjà citat. A tot això, la seva exparella en conèixer que podia ser pare no va voler saber-ne res del nadó. En Davison entre els dos i cinc mesos d'embaràs va ser molt atent, fins que van anar a fer una ecografia que va acabar cremant en arribar a casa en una foguera al jardí. La noia va assegurar que el seu nòvio va tornar-se agressiu i controlador.

El maig de 2020, en Davison va empènyer Irish contra una paret i va cridar-li que el nadó no era seu. Aquest va ser el primer indici de com anaven les coses i del seu canvi de parer. Ella va escapar-se de casa. Ell la va seguir i li va donar un cop de puny a l'estómac, a més de colpejar-la amb la bicicleta que portava. També la va agredir a la cara. "Em va colpejar repetidament a l'estómac fins que em vaig quedar en negre", va explicar. Irish, en despertar, va sentir una cosa mullada entre les cames. En arribar a l'hospital de Salzbury (Anglaterra, Regne Unit), el bebè va néixer sense batecs del cor. Els metges van certificar poc després la seva mort