Un home va matar a Florida tres persones a cops de bat de beisbol i ganivetades a l'oficina de la seva empresa després de discutir amb un dels seus superiors, van informar aquest diumenge mitjans locals.

Matança en una oficina de Florida

El sospitós va ser detingut per la Policia del comtat de Polk, al centre de Florida, dissabte a la tarda i després d'una "intensa" persecució, hores després que ataqués set persones dins d'un habitatge llogat per la seva empresa.

Aparentment tot va començar dissabte a la matinada, quan Shaun Runyon, de 39 anys, que estava desplaçat a Florida juntament amb companys d'una empresa d'electricitat amb seu a Pennsilvània, va tenir un enfrontament amb el seu supervisor. Després de colpejar el seu superior va fugir del seu lloc de treball.

Al matí següent es va dirigir a l'habitatge que la seva empresa havia llogat a la ciutat de Davenport per allotjar els seus empleats i ho va fer amb un bat de beisbol i un ganivet.

Shaun Runyon / RRSS

Shaun Runyon / RRSS

"Va apunyalar i va colpejar la gent a dins de la residència", va dir el sergent del comtat de Polk, Grady Judd, en conferència de premsa.

Una persona va ser colpejada fins a la mort al llit on dormia, mentre que una altra va aparèixer morta al porxo de la casa. La tercera víctima mortal va morir a l'hospital dissabte a la nit a conseqüència de les ferides.

El sospitós va colpejar amb el bat una quarta persona, que va aconseguir escapar, i a un altre home, la seva esposa i la seva filla de 7 anys, que van poder sortir il·lesos de l'habitatge.

"L'horrible assassí està detingut i la comunitat està fora de perill una vegada més", va dir Judd sobre Runyon, que enfronta tres càrrecs d'assassinat en primer grau i un més per agressió agreujada.

El sospitós, va informar la cadena de televisió WTSP-TV de Tampa, va confessar el succeït i va reconèixer que coneixia personalment totes les persones que eren a la casa.

Mata el seu bebè amb un ventilador per no passar-li la pensió, a Denton

Caleb Blake Brown, un jove de 17 anys, es troba a presó del comtat de Denton, a Texas, EUA, com a presumpte autor de la mort del seu nadó, mort amb només 24 dies.

Caleb Blake Brown / Cedida

Caleb Blake Brown / Cedida

L'acusat, preocupat per haver de passar la pensió d'aliments a la seva exparella pel seu fill, va llançar el menor diverses vegades a l'aire amb intenció de ferir-lo, fins que el ventilador va colpejar-lo causant-li una ferida que acabaria sent letal.

Segons mitjans locals, no era la primera vegada que Caleb Blake Brown maltractava el nen. Quan tenia només 10 dies de vida, l'exparella de l'homicida explica que l'acusat va estrènyer l'estómac desmesuradament al seu fill. A més, es referia a ell amb insults.