Un dels objectius dels narcotraficants és amagar la droga per evitar que la policia la trobi. A Barcelona, per exemple, una parella que es dedicava a la venda de droga a domicili amb una motocicleta, havien aconseguit fer uns amagatalls per evitar que en un possible control policial la poguessin detectar. En canvi, a Sitges, sembla que un home detingut per la Policia Local d’aquest municipi del Garraf es va saltar l'assignatura de Narcotràfic I. Aquest dissabte de matinada, quan passaven pocs minuts de les quatre, agents de la policia de la ciutat van detectar un home que espenyia un carret de supermercat carregat amb 110 quilos de pol·len de marihuana pel passeig de Vilafranca. 

El carret anava fins a dalt, com es pot veure a la fotografia, de paquets plastificats que l’home es va negar a explicar què contenien. En detectar la presència policial, l'home es va posar nerviós i va intentar cobrir amb una tela el carret, i quan va ser requerit pels agents va començar a donar explicacions estranyes a les preguntes de la policia.

Més de 130 quilos de droga intervinguda

Els agents de la Policia Local de Sitges, per les evidències que es tractava de pol·len de marihuana, van procedir a la detenció de l'home i van requisar els paquets, que sumen un pes de més de 100 quilos. Prop del lloc on va ser aturat l’home del carret també es van trobar més paquets amb la mateixa droga, arribant a poder confiscar un total de 130 quilos de pol·len de marihuana.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'home havia aconseguit la marihuana després de robar en dos cotxes en un pàrquing privat. En un dels dos vehicles va trobar la droga i va pensar que era una bona idea carregar-la al carret de supermercat i emportar-se-la.

ELCASO Droga Vilanova
Imatge de la droga confiscada per la policia de Sitges / 

L’home després de ser arrestat va ser traslladat a l'Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, ja que presentava ferides, i després va ser entregat als Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per aclarir els fets i intentar esbrinar d’on va sortir la droga i de qui era el cotxe que el lladre va obrir i on es va trobar la marihuana.

El detingut, de 27 anys, després de ser entregat al jutge de guàrdia, va quedar en llibertat amb càrrecs a l’espera que avanci la investigació. Tot i això, des de la Policia Local de Sitges celebren la troballa que ha evitat que aquests 130 quilos de droga arribin al mercat negre de la capital de la comarca del Garraf. L’Ajuntament de Sitges no ha volgut facilitar la nacionalitat de l’home arrestat.