Aquest diumenge ha desaparegut la Luna, una nena de 15 anys a Tarragona. A ElCaso.cat hem parlat amb la mare de la menor perquè ens expliqui més detalls sobre la desaparició i això és el que ens ha explicat.

Noia de 15 anys desapareguda a Tarragona

La Luna de los Ríos Vizcarro és una noia de 15 anys que ha desaparegut aquest diumenge al Pla de Santa Maria, un petit poble de l'Alt Camp. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la desaparició s'ha produït fruit d'una discussió familiar i, entre la 1:00 i les 3:00 del diumenge, la Luna ha marxat de casa i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre.

Luna de los Ríos Vizcarro / SOS Desaparecidos

La Luna és una nena de 15 anys que ha desaparegut al Pla de Santa Maria (Tarragona) / SOS Desaparecidos

"És com si se l'hagués empassat la terra"

"És com si se l'hagués empassat la terra",  explica la seva mare preocupada. A més, també ha aprofitat l'ocasió per explicar que, quan s'ha adonat que no sabia on estava la seva filla, immediatament s'ha posat en contacte amb les seves amigues, ja que pensava que podria estar a casa d'alguna d'elles.

No obstant això, les seves amigues no en saben res i, per aquest mateix motiu, la seva família està molt amoïnada i ha demanat col·laboració ciutadana per aconseguir localitzar-la. La Luna és una noia que mesura 1,63 metres, és de complexió prima, té el cabell castany i els ulls marrons verdosos. En el moment de la desaparició, anava vestida amb una jaqueta bomber reflectant, una motxilla negra amb el símbol d'Adidas de color rosa i unes vambes Nike.

Luna de los Ríos Vizcarro / SOS Desaparecidos

Demanen col·laboració ciutadana per trobar la Luna de los Ríos Vizcarro, una menor desapareguda a Tarragona / SOS Desaparecidos

Luna de los Ríos Vizcarro

Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre Luna de los Ríos Vizcarro, que es posi en contacte amb Emergències 112, amb SOS Desaparecidos o amb la Fundació d'Ajuda a Nens i Adolescents en Risc (ANAR). També es pot trucar al 642 650 775 o al 649 952 957.

ACTUALITZACIÓ: La Luna va ser localitzada sana i estalvia el dijous dia 18 de març de 2021.