Una jove de 19 anys, Bryunna Joyce, és detinguda a Miami, als Estats Units, després de donar una pallissa i maltractar la seva filla de poc més d'un mes, gravar-lo i enviar-li les imatges al pare del bebè com a amenaça.

Amenaça el pare del seu bebè amb vídeos apallissant-lo

Una noia nord-americana de 19 anys, resident en Hialeah, en l'estat de Miami-Dade, ha estat detinguda per amenaçar el pare del seu bebè, una nena d'un mes, amb vídeos pegant la petita.

El pare, amb qui la detinguda havia discutit, va rebre missatges com a "No creus que la mataré? Repeteix-lo" acompanyats de vídeos en què es veia diverses agressions a la nena.

En les imatges es veu com llança el bebè al llit, li pega a la cara diverses vegades, l'agafa pel coll i l'asfixia amb un drap a la cara durant més de 37 segons.

Asfíxia, cops i amenaces de mort gravades en vídeo

En l'enregistrament es veu la nena movent el cap per sota de la tela buscant aire per respirar, segons va informar el canal Local 10.

En un altre dels missatges que acompanyaven el principal vídeo, Joyce assegurava que la seva filla estava estirada al seient del cotxe "com un gos" i que actuaria com si es tractés d'un accident quan la matés.

Peus nadó / Pixnio

En el vídeo es veia com l'acusada pegava, escanyava i asfixiava la seva filla d'un mes, per amenaçar el pare del bebè, amb qui havia discutit / Pixabay

A més l'informe policial indica, segons un altre mitjà local, que també va gravar com movia la cadireta de retenció del cotxe en què anava la nena de forma brusca cap a davant i darrere, fent que la nena es colpegés diverses vegades al cap.

Per tot això, diumenge Bryunna Joyce va ser detinguda a Miami i posada a disposició del jutge, que va confirmar les acusacions d'abús i negligència infantil, amenaces de mort i d'intentar escanyar la nena.