Brittney Gosney va denunciar la desaparició del seu fill de 6 anys a la policia d'Ohio (EUA) diumenge. Però la investigació del succeït va destapar un entramat molt més devastador: la mare del menor, identificat com James Robert, va atropellar-lo i després -juntament amb la seva parella- van llançar el seu cos sense vida al riu.

Mata el seu fill i denuncia la seva desaparició

El cas del petit desaparegut es va convertir en una investigació d'homicidi. Les autoritats es van desplaçar al riu Ohio i després de treure les primeres conclusions van acusar la seva mare d'assassinat, abús del cadàver i manipulació de proves.

Brittney Gosney / @fox_wiki

Brittney Gosney / @fox_wiki

Segons els registres judicials, Gosney va dir als investigadors policials que va intentar abandonar a James al parc Rush Run, al comtat veí de Preble, divendres. Quan el menor va tornar al vehicle, ella va accelerar, el va atropellar, el va arrossegar per la calçada i va fugir, assenyalen les autoritats.

Gosney va tornar a l'escena mitja hora després i va trobar el seu fill mort amb una ferida al cap. Segons la denúncia penal, Gosney va carregar amb el cadàver de James i el va portar a casa seva a la localitat de Middletown i el va acomodar en un dormitori mentre meditava què fer.

La mare i la seva parella van llançar el cos al riu

L'endemà, ella i el seu xicot, James Hamilton, de 42 anys, van conduir fins al riu Ohio i van llançar el cos del menor a l'aigua, segons el document. Les autoritats encara no han trobat el cadàver del nen.

Com Gosney, Hamilton va ser acusat d'abús del cadàver i manipulació de proves, encara que no s'enfronta al càrrec d'assassinat. Un jutge va fixar la fiança de Gosney en un milió de dòlars i la d'Hamilton en 100.000 dòlars, segons WWBT.

El cap de policia de Middletown, David Birk, ha assegurat que Gosney "no mostrava gaire remordiment". S'investiguen les causes i les circumstàncies del crim.

Les autoritats estatals tenen ara sota la seva custòdia els altres dos fills menors que vivien amb els arrestats.