Els Mossos d'Esquadra han detingut avui a Tarragona dues dones, mare i filla, de nacionalitat espanyola i de 42 i 20 anys, acusades d'haver matat el fill acabat de néixer d'una de les dues i haver fet desaparèixer el cadàver del nadó.

Els fets, presumptament, van passar el passat mes de març de 2020 quan, segons han pogut saber els Mossos d'Esquadra, la noia jove va donar a llum a un nadó i entre ella i la seva mare, l'àvia del nadó, el van matar i se'n van desfer.

Detingudes per haver assassinat el seu fill i nét

Avui, 8 d'abril, un any després, els Mossos d'Esquadra han resolt el crim i han detingut a les dues, mare i fill, a Tarragona. Les dues són veïnes de la ciutat i estan declarant a la comissaria de Camp Clar, a Tarragona.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, les dues dones van fer desaparèixer la criatura i a hores d'ara el cadàver encara no s'ha pogut localitzar. La policia treballa amb la hipòtesi que les dues dones van abandonar la criatura en un contenidor i que el nadó no va ser localitzat, però els Mossos esperen que les declaracions que facin a la comissaria ajudin a posar llum a la foscor.

Una persona propera a la família va avisar la policia

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació el passat 4 de desembre de 2020 quan agents de la comissaria de Tarragona van saber, gràcies a col·laboració ciutadana, que el mes de març la dona de 20 anys havia tingut una criatura i que entre ella i la seva mare l'havien assassinat.

Comissaria Mossos Tarragona

Les dues detingudes són a la comissaria dels Mossos, a Tarragoan / ACN

El cas està sota el secret d'actuacions, a l'espera de la declaració de les dues dones a la comissaria dels Mossos de Camp Clar i a l'espera que, un cop finalitzades les diligències policials, siguin entregades al jutge que ha liderat la investigació a Tarragona.