Sylvester Stallone ha venut una de les seves propietats, una mansió a Beverly Hills amb un preu inicial de 110 milions de dòlars, que ha hagut de rebaixar la meitat, tancant la compra en 58 milions de dòlars. I l'afortunada d'aconseguir aquesta "ganga" milionària ha estat ni més ni menys que la cantant Adele.

La ganga que Adele ha comprat a Sylvester Stallone

La britànica, segons ha detallat la revista nord-americana Hello! -versió en anglès de l'espanyola ¡Hola!- ha pagat uns 51,4 milions d'euros en lloc dels 97,3 milions inicials.

La casa és una propietat d'estil mediterrani contemporani amb més de 14.000 metres quadrats i localitzada al barri North Beverly Park de Los Angeles, conegut per ser residència de molts famosos.

A meitat de preu: més de 50 milions d'euros

En el cas de la nova adquisició d'Adele, la casa té vistes a Rodeo Drive, una de les zones amb les botigues més cares del món.

Per dins compta amb dues plantes que consten de dos tocadors, un menjador, una cuina enorme, una sala d'esmorzar i una oficina.

Casa Adele

Immoble adquirit per Adele / Arxiu

A això se sumen sis dormitoris i nou banys, inclosa una luxosa suite principal amb sauna de vapor i terrassa pròpia. A més, compta amb una casa per a convidats de dues plantes.

Una mansió al barri més exclusiu de Los Angeles

Inclou també luxes com sala de cinema, gimnàs, una sala de fumadors amb un sistema de filtració d'aire i un bar amb sortida al jardí. A l'exterior hi ha una enorme piscina infinita i un spa, un estudi d'art i un garatge amb espai per a vuit cotxes.

Encara que el preu sembla desorbitat malgrat la rebaixa de gairebé el 50%, per a Adele no ha suposat un esforç econòmic gran, ja que té una fortuna estimada en més de 150 milions d'euros que s'han mantingut fins i tot en els anys en què no ha llançat disc.