Els Mossos d’Esquadra investiguen l’atac que va patir un home aquest diumenge, de matinada, per part de quatre o cinc homes que el van pegar i el van obligar, segons va relatar ell mateix, a fer-los fel·lacions, al Masnou (el Maresme). A més de l’agressió sexual, els atacants, presumptament, li van donar cops i el van deixar estès a terra abans d’escapar. Dues persones van localitzar la víctima i van alertar el 112 —el telèfon d’emergències—. Una patrulla dels Mossos va assistir l'home i va activar la Unitat d’Investigació de Premià de Mar.

Els fets, segons ha pogut saber ElCaso.cat, van passar aquest diumenge, de matinada, a la zona que hi ha entre El Masnou i Premià de Mar, a tocar de la carretera N-II. L’avís de dues persones, que van trobar la víctima estesa a terra, va activar una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que s'hi van arribar i van interrogar la víctima, que va explicar els fets als agents. Després d’assistir-la mèdicament, els policies van traslladar la versió de la víctima a la Unitat d’Investigació de la comissaria de Premià, que va redactar el primer atestat, en espera de la ratificació de la denúncia.

La víctima va ser atacada per quatre o cinc homes

Segons el relat de la víctima, un grup de quatre o cinc homes el van envoltar, van pegar-lo a diferents parts del cos i el van obligar a fer-los unes quantes fel·lacions. Després de l’agressió, els atacants el van deixar abandonat, ferit a terra, situació en què va ser trobat. L’home, segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, ha ratificat els fets i ha presentat denúncia, on facilita detalls del cas d’aquesta “manada” gai que el va atacar. 

La Unitat d’Investigació de Premià de Mar, després d’escoltar la versió dels fets del denunciant, ha traslladat l’expedient a l'Àrea Central de Violencies Sexuales (UCVS) —l’antiga UCAS—, l’àrea de la Divisió d’Investigació Criminal Central (DICC) dels Mossos d’Esquadra que s’encarrega d’investigar les agressions sexuals d’autor desconegut. Amb la declaració de la víctima, la denúncia, l’informe mèdic i les investigacions que puguin fer ara els agents especialistes de la policia catalana en aquesta mena de delictes, s’espera poder aclarir els fets i localitzar i detenir, per agressió sexual, els homes que van atacar la víctima, un altre home, aquest cap de setmana al Masnou

Investigació en curs

Els Mossos d’Esquadra han confirmat a aquest mitjà que investiguen el cas, però no han donat més detalls dels avenços de la investigació per no complicar-ne la resolució. No ha transcendit ni l’edat ni la nacionalitat de l’home agredit, ni tampoc la descripció dels presumptes autors que la víctima ha facilitat a la policia, que encara no han estat detinguts.