Un nou cas de maltractament animal a Catalunya. La Policia Municipal de Terrassa (Vallès Occidental) va ser alertada aquest divendres al migdia per un veí que un gos portava molts dies tancat i en molt males condicions al bloc de pisos on residia. Els agents, en veure que es podia tractar d'un episodi de crueltat vers el cànid, van desplaçar-se amb una patrulla fins a l'habitatge ubicat al carrer Pardo Bazán, a la zona del pla de Can Roca ubicat al nord-oest de la ciutat. 

La policia allibera el gos i denuncien l'home per maltractament animal

La Policia Municipal va arribar al lloc de l'avís a les 14.51 hores d'aquest divendres i van entrar al garatge de l'edifici. Allà van veure que hi havia un gos, de raça mitjana-gran i similar a un Pastor Alemany, dins d'un transportí. L'animal portava tancat hores en aquell minúscul habitacle sense menjar ni aigua. El veí que va alertar emergències havia denunciat que sempre estava empresonat a la gàbia i en molt males condicions.

Els agents, un cop van realitzar les indagacions pertinents i van alliberar a l'animal, van entrevistar-se amb el propietari del gos per un possible cas de maltractament animal. L'home ratifica el delicte assegurant que tenir-lo tancat al transportí era un càstig que li estava imposant per alguna cosa que ell considerava que el ca hauria fet malament o per no comportar-se adequadament. Tanmateix, la desproporció que li va aplicar va portar a la Policia Municipal de Terrassa a comissar el gos i obrir diligències contra el propietari per un delicte de maltractament animal.