A les set de la tarda d'aquest dijous els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han explotat una important investigació contra el tràfic de drogues al centre de Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, s'han fet un total d'onze entrades de manera simultània en diversos blocs i pisos del barri del Raval amb l'objectiu de desmuntar pisos on es ven i es consumeix droga. Els cossos policials han detingut un total de 19 persones, tal com han asseverat a aquest mitjà. Fonts properes a la investigació han explicat que es tracta d'un operatiu important, amb un important gruix d'entrades en llocs on s'espera trobar diversos tipus de droga. I així ha estat, tot i que en aquests moments encara no s'ha comptabilitzat el total de les substàncies estupefaents.

 

La majoria dels escorcolls s'han fet en pisos de l'entorn de la rambla del Raval i també als carrers que toquen al Paral·lel. L'operatiu s'ha allargat aproximadament un parell d'hores. S'han tallat carrers i hi ha hagut molta presència policial al barri. Entre les substàncies intervingudes hi ha cocaïna i, als onze escorcolls realitzats, a habitatges on es consumia o es venia droga, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van aconseguir recuperar set pisos que estaven okupats i es van retornar als seus legítims propietaris.

Així ha estat la gran operació policial contra el tràfic de drogues al Raval

La operació conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona s'ha realitzat en matèria de Salut Pública al districte de Ciutat Vella, concretament al Raval, per part de la Unitat d'Investigació i del Grup de Delinqüència Urbana del cos municipal i de la banda de la policia catalana pel Grup Regional de Salut Pública. Tot això ha resultat en un total d'onze escorcolls i perquisicions, que ha conclòs aquesta nit amb un total de 19 persones detingudes per la seva relació amb el tràfic de drogues al barri i la investigació continua oberta.