Troben els cossos sense vida de Xylona Gama i Alyssa Ros, de 22 i 23 anys, respectivament. Ambdós cadàvers es trobaven dins d'un cotxe que estava en les profunditats del riu que passa pel camp de golf del Spring Creek Country Club, ubicat a Califòrnia.

Un dels empleats del club de golf va veure una cosa rara a l'aigua i en apropar-se es va adonar que hi havia un cotxe enfonsat al riu. Immediatament, va decidir trucar a alguns dels seus companys i, posteriorment, van avisar la policia d'aquesta curiosa troballa.

Els agents de policia van treballar en la recuperació del vehicle i van aconseguir treure'l de l'aigua, es van adonar que el cotxe coincidia amb la descripció del turisme en el qual van ser vistes per última vegada i Xylona Gama i Alyssa Ros. La sorpresa ha estat enorme quan han descobert que a l'interior hi havia els cossos de les dues joves.

Els policies estan treballant per descobrir per què el cotxe va acabar en el fons del riu. Tot i això, afirmen que no hi ha signes evidents de violència i no descarten que les joves hagin acabat sota l'aigua per accident.

Què feien allà les joves?

Xylona Gama i Alyssa Ros havien anat a passar uns dies a aquest club de golf, ja que anaven a anar a un casament a què ambdues havien estat convidades. Malgrat això, van desaparèixer sense deixar rastre i la policia ja havia començat a buscar-les.

Alyssa Ros

Alyssa Ros / GoFundMe

Phalnithaba Ros, el pare d'Alyssa, va parlar amb els companys d'ABC10 sobre aquest terrible succés. Va comentar com era la seva filla mentre plorava desconsoladament: "Era extravertida, molt bonica, tenia un somriure blanc i brillant, i era una fanàtica de la moda, tenia aquesta afició des de l'institut", va comentar.

També va dir que havia pogut parlar amb la seva filla una última vegada. Els amics d'Alyssa que havien anat al casament anaven a marxar del lloc per anar a la casa de Phalnithaba. Tot i això, ells van van arribar, però la seva filla mai no va fer-ho: "Vaig trucar al seu telèfon preocupat i estava apagat. També vaig trucar a alguns dels seus amics i ningú no em contestava, després vaig descobrir que la meva filla havia desaparegut", va dir.

La reacció del pare al saber que la seva filla havia mort

El dimarts a la tarda, Phalnithaba Ros va rebre un missatge en el qual li deien que dues noies joves havien estat trobades a l'interior d'un cotxe que havia caigut al riu Stanislaus. Ros no ho va dubtar un instant i va pujar al seu cotxe immediatament per arribar fins al club de golf.

Ros va parlar sobre la seva reacció en descobrir que un dels cossos sense vida era el de la seva filla: "Em va sortir el cor del pit i em vaig ensorrar. Això era una cosa que simplement no volia escoltar. Creia que no era real, que això no em podia estar passant," va dir el pare de la morta.

Kimlyn Ros, la madrastra d'Alyssa, ha creat un perfil en GoFundMe en el qual demanen donacions per ajudar a pagar el funeral de la jove que va ser trobada a l'interior del seu vehicle.