Els cadàvers d'un home de 61 anys i de la seva parella, una dona de 47, han estat trobats aquest dijous amb signes de violència en un annex de Sorvilán (Granada), segons ha informat EFE la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació per aclarir els fets, encara que descarta en principi la violència masclista.

Els cossos han estat localitzats aquest migdia en un barranc ubicat en l'entorn d'un cortijo en Los Yesos, un nucli de Sorvilán, a la costa de Granada.

La recerca d'ambdós, de nacionalitat espanyola, s'ha iniciat aquest matí, quan la filla d'ell va alertar la Guàrdia Civil que havia trobat el cotxe del seu pare amb restes de sang en l'A-7, han precisat a EFE fonts pròximes a la investigació, que apunten que el mort, identificat com J.A.V. i al que coneixien com "el Rei Lleó", estava vinculat a assumptes de drogues i plantava cànem.

La morta, de 47 anys i també de nacionalitat espanyola, tenia, pel que sembla, una relació sentimental amb l'altra víctima, amb qui convivia. Ambdós presenten signes externs de violència encara que pel que sembla no per arma de foc, segons les primeres informacions.

Els cotxes d'ambdós són junts, però a 10 quilòmetres del lloc dels fets

Segons les fonts, els cotxes d'ambdós han aparegut, a uns 200 metres l'un de l'altre, a la sortida de Castell de Ferro en direcció a Los Yesos, a poc més de 10 quilòmetres del lloc on han estat trobats els cadàvers. Les fonts policials indiquen que al vehicle de la dona que han trobat morta al barranc també hi havia restes de sang.

Fins a la zona on van aparèixer els cossos s'han desplaçat agents de la Guàrdia Civil, el forense i el jutge per a l'aixecament dels cadàvers, que han estat traslladats a l'Institut Anatòmic Forense per practicar-los l'autòpsia. El Jutjat d'Instrucció 1 de Motril s'ha fet càrrec de la investigació.

A la presó un home que en va apunyalar un altre a Granada

Un jutjat en funcions de guàrdia ha decretat l'ingrés a presó d'un home detingut per la Policia Nacional per apunyalar un jove en un carrer de Granada, víctima que va patir lesions greus, ja que li  van seccionar una artèria.

Segons han informat fonts de la Policia Nacional, el detingut és un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i amb antecedents, que un jutjat ha enviat a presó com a autor d'un delicte de temptativa d'homicidi.

Els fets es remunten a la tarda del passat 6 de març quan el detingut va apunyalar un home 38 anys i li va ocasionar dues ferides per arma blanca a la cama, una d'especialment greu perquè li va seccionar una artèria i va posar en risc la seva vida.

Molts vianants van alertar llavors que la víctima estava tirada en un carrer del barri del Zaidín, a Granada capital, fins a la que es van traslladar els agents, que es van encarregar d'una primera atenció d'urgència en la qual van tapar la ferida per evitar que es dessagnés. Les dades dels testimonis i la feina de la Policia Científica ha permès identificar a l'autor de la temptativa d'homicidi i detenir-lo, després de la qual cosa l'autoritat judicial ha decretat el seu ingrés a la presó.