Una dona comprova el correu brossa i descobreix que ha guanyat 2,6 milions d'euros en una loteria dels Estats Units. Ha estat ella mateixa qui ha explicat amb tota mena de detalls la reacció que va tenir en veure el surrealista correu. Els fets van passar el 31 de desembre a Michigan i la protagonista d'aquesta notícia viral és la Laura Spears, una dona de 55 anys d'Oakland que s'ha convertit en milionària.

Diuen que hi ha més possibilitats que et caigui un llamp a sobre que et toqui la loteria. No obstant això, hi ha persones que no perden l'esperança i no dubten a comprar les butlletes per veure si tenen un cop de sort. És el cas de Spears, que va veure un anunci a Facebook on s'explicava que el jackpot de Mega Millions estava augmentant i, per aquest mateix motiu, va comprar el número  02-05-30-46-61.

Laura Spears va jugar al jackpot de Michingan Lottery Connect

"Vaig veure un anunci a Facebook que deia que el jackpot de Mega Millions estava augmentant bastant, així que vaig entrar al meu compte i vaig comprar un bitllet. Uns dies després, van dir que hi havia una persona que havia guanyat el premi, però que no l'havia anat a buscar", diu la dona a Michingan Lottery Connect.

El que no imaginava Spears era que ella seria la guanyadora i, quan va comprovar el correu brossa, va descobrir que havia guanyat ni més ni menys que 3 milions d'euros, que són, aproximadament, 2,6 milions d'euros.

"Em vaig quedar de pedra quan vaig veure que havia guanyat 3 milions de dòlars"

"No em podia creure el que estava llegint, així que vaig iniciar sessió al meu compte de Loteria per confirmar el missatge del mail. Em vaig quedar de pedra quan vaig veure que havia guanyat 3 milions de dòlars", explica la Laura emocionada. Ha aprofitat l'ocasió per explicar que, amb els diners que ha guanyat, es jubilarà i els compartirà amb la seva família. 

Bolas Lotería / ACN

Laura Spears és una dona que ha guanyat 3 milions d'euros a la loteria: ha sabut que era la guanyadora després de comprovar el correu brossa i la notícia s'ha fet viral / ACN

"He afegit la Loteria de Michigan a la meva llista de remitents de confiança per si un altre dia torno a tenir la sort de rebre un correu electrònic d'un premi enorme", conclou la Laura, que encara no dona crèdit al milionari premi que ha guanyat.

Se li mor el pare, perd la feina i guanya 200.000 euros a la loteria

Aquesta no és l'única notícia viral de la loteria i, de fet, fa uns mesos, també es va fer molt conegut el cas d'un home que va tenir un cop de sort després de passar un dels moments més complicats que pot viure algú: la pèrdua d'un ésser estimat. 

Joe Camp, de Carolina del Nord, als Estats Units, estava passant una molt mala època, ja que, després de més de vint anys treballant com a professor de parvulari, el van fer fora de la feina per culpa del coronavirus. Per si no fos poc, un mes després, se li va morir el pare. La sort va decidir posar-se de part seva i va guanyar 250.000 dòlars a la loteria, que són 203.525 euros.