Els 13 detinguts, quatre d'ells menors, per l'agressió sexual a una noia de 16 anys dissabte al Parc de l'Oeste de Madrid han quedat en llibertat després de passar a disposició judicial.

Alliberats després de l'agressió en grup a una noia de 16 anys

Segons informen fonts del Tribunal Superior de Justícia de Madrid i de la Prefectura Superior de la Policia, els 13 joves detinguts per fer tocaments sense consentiment a una noia de 16 anys al Parc de l'Oeste de Madrid han estat alliberats després de declarar davant el jutge.

Els fets van començar dissabte cap a dos quarts d'onze de la nit, quan la víctima estava amb dos amics al parc sopant i ballant.

Mentre ella estava a sobre d'un banc, un grup de 18 joves la van envoltar i van començar a realitzar-li tocaments sense consentiment als genitals i altres parts del cos, com el pit i les natges.

També la insultaven i la humiliaven. A més, durant l'agressió, un d'ells li va robar el mòbil, que era dins la seva bossa.

Abusada sexualment per 18 homes al Parc de l'Oest de Madrid

Els dos amics de la víctima van aconseguir treure-la de la rotllana i avisar la policia, que es va presentar ràpidament al lloc i va arrestar tretze homes, quatre d'ells menors d'edat.

Els detinguts són de nacionalitats diverses i d'edats compreses entre les 14 i els 21 anys.

Entre els majors d'edat hi ha sis joves d'origen marroquí, un de dominicà i dos d'espanyols. Dels quatre menors, hi ha dos d'origen marroquí, un de veneçolà i un d'espanyol.

La investigació, que ha quedat a càrrec de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional de Madrid, continua oberta per localitzar i identificar la resta d'integrants el grup.

A tots els arrestats se'ls acusa d'un delicte d'abús sexual, a un d'ells se li afegeix robatori amb força i altres dos s'enfronten també a càrrecs de resistència a l'autoritat, ja que es van oposar violentament al seu arrest.

Els agents busquen la resta d'implicats en els fets, al mateix temps que han parlat amb els amics de la víctima per facilitar la seva identificació, han indicat fonts policials.