Gràcies a Déu no se celebren els ‘Jocs Olímpics dels Lladres i els Robatoris’. Si se celebressin, però, a Reus (Baix Camp) aquest cap de setmana s’ha trobat un dels més ferms candidats a guanyar la medalla d’or i fer rècord mundial. Es tracta d’un jove de 30 anys, de nacionalitat marroquina i amb 20 antecedents que, en 24 hores, ha estat detingut tres cops. Dues per robatoris i una per violència masclista contra la seva parella. En les dues primeres detencions va entrar i sortir del jutjat en llibertat amb càrrecs. Finalment, aquest diumenge, després de passar a disposició judicial per tercer cop en poc més de 24 hores, ha ingressat a presó

Tres detencions en poc més de 24 hores

Els fets van arrencar divendres. Els Mossos d’Esquadra el van detenir mentre estava robant en una casa. Els veïns van avisar a la policia i el van trobar amagat en una cornisa de l’edifici. Després de fer-lo baixar el van detenir i el van entregar al jutge, que tot i els antecedents, el va deixar en llibertat amb càrrecs. Just sortir dels jutjats es va dirigir al carrer d’Aulèstia Pijoan, també a Reus, i va agredir a la seva parella, sent arrestat llavors per la Guàrdia Urbana de Reus. En la mateixa línia que feia poques hores, l’home va tornar a ser entregat al jutge, que en va tornar a ordenar la seva llibertat amb càrrecs. 

Aquest diumenge al matí els Mossos d’Esquadra el van tornar a detenir per robar en un pis. Els veïns el van detectar i el van poder arrestar i retornar als propietaris alguns dels objectes que ja s’havia pogut emportar, com unes ulleres de sol. A la tercera va a la vençuda. Quan ha estat entregat al jutge de guàrdia, en veure que ja l’havien detingut tres cops en poc més de 24 hores, l’ha enviat a la presó.

Agressió sexual a Reus

Aquest cap de setmana els Mossos d'Esquadra també han detingut a Reus un home de 23 anys, també de nacionalitat marroquina, per haver agredit sexualment una noia en un cotxe al Camí de Riudoms. Els fets van passar aquest diumenge a la tarda. La noia estava parlant per telèfon al cotxe i dues persones, dos homes, van accedir al vehicle, li van fer tocaments i comentaris sexuals. Més tard, mentre la noia estava a la comissaria presentant la denúncia, va veure un home, que va identificar com l'autor de l'agressió sexual, i va quedar arrestat.